fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24030 - 10.03.2010 : Nedeljko Žugić Pale, Republika Srpska - best (0)

Preuzet film o Jovi Mijatoviću


Željko,

napokon sam preuzeo film o Jovi Mijatoviću iz Kinoteke Srbije. Sjećam se, prije 45 godina, on se prikazivao kao žurnal uz filmove u našim krajevima.

Zahvaljujem se tebi koji si mi poslao 40 eura, a Miner mi je poslao 50 eura, tako da sam ja dodao 10 i sve je plaćeno i urađeno kako valja. Miner i ti imate od mene knjigu od Jove Mijatovića "Liječenje biljem" u originalnom, reprint izdanju. Izdavač je "Književni fond "Sveti Sava" Istočno Sarajevo, odnosno moja malenkost. Ista se može naručiti preko mene i njena cijena je sa poštarinom 20 eura. Moje adrese su dostupne, dovoljno je ukucati samo moje ime i prezime i sve je tu.

Ništa ne krijem što radim, ponašam se kao voda koja nema sjenke.

Sve vas pozdravljam i volim.

Pale, 11. 03. 2010.

RE: Preuzet film o Jovi Mijatoviću


Nedeljko,
drago mi je da si dobio kopiju filma o Jovi Mijatoviću. Ja ću se na ljeto potruditi da i ostali učesnici u akciji imaju priliku da isti pogledaju.

Posebno bih se zahvalio Mineru, koji je ispao pravi laf sa svojim velikodušnim prilogom. Naravno, ne treba zanemariti ni učešće Vogošćanina Pravog koji je u akciji učestvovao sa 20 evra.

Posebno se izvinjavam tebi što u rubriku "dobra knjiga" još uvijek nisam stavio informacije o knjizi Jove Mijatovića "Liječenje biljem". Na ovom forumu se toliko piše da ne stignem da sve to uradim. Obećajem da ću to uskoro uraditi!
Idi na stranu - |listaj dalje|