fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 23945 - 04.03.2010 : Kiki aco Lazo Bih - best (0)

O filmu


Morao sam da se javim i povodom misljenja razvigora. Znam ja vrlo dobro da su teška vreme pred nama i da smo mi, bivši borci Vojske Republike Srpske, jedna od najugroženijih kategorija stanovništva u Republici Srpskoj. Ovo sve zbog pogrešne politike naših političara i poltrona u Ministarstvu za boračka pitanja. Danas, mi borci više nemamo nikog da se bori za naša prava.

Zbog svega, gore navedenog, ja i ne očekujem pomoć aktuelnih vlasti u Republici Srpskoj. Ja sam dao predlog da to pokušamo odraditi putem ovog foruma i zbog toga pitam da li neko od naših boraca imaju kakve video snimke, a mislim da ima onih koji su ih snimali putem video rekordera sa televizije. Ako ima takvih VHS snimaka, neka se jave ako kažete već da naši mediji neće dati. Ako bi neko mogao da putem više TV studio Srpska Ilidža da nam ustupi dio snimaka.

Možda je ovaj moj predlog smješan i neozbiljan, ali sam dao samo predlog o mogućem sakupljanju materjala za film. Daće Bog pa da ubrzo istina izađe na vidjelo! Krenulo je polako, ali sigurno. Brzo će se promjeniti slika u svjetu o našem narodu i našoj borbi za opstanak na ovim prostorima.

Pozdrav svima!
Idi na stranu - |listaj dalje|