fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobra_knjiga - 23738 - 16.02.2010 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Knjige zlata vrijedne


Na ovim stranicama je pomenuto mnogo dobrih knjiga koje govore o odlučnoj borbi srpskog naroda da sačuva Ustavom SFRJ zagarantovana prava svih onih koji su vjerovali u suživot u jednoj državi.

U borbi protiv unutrašnjeg i spoljnog neprijatelja srpski narod je pretrpio ogromne gubitke, a mnogi od nas su izgubili bliske rođake, prijatelje, poznanike...

Knjige napisani o tom vremenu su temelji istorije, svjedoci vremena koje se ne smije zaboraviti ali ni ponoviti. Ljubitelj sam dobre knjige, pa sam do sada sakupio nekoliko knjiga iz te epohe. Dragulji moje kolekcije su svakako "Dnevnik ratnog hirurga" od doktora Miodraga Lazića i "Ilijaški Nemanjići" od Velimira Adžića.

Mišljenja sam da bi o svakoj od ovih knjiga trebalo napisati po jednu kraću kritiku, kao i opšte informacije o autoru, izdavaču, tiražu i mjestu gdje se ista može nabaviti. Knjige želim da predstavim na posebnoj stranici, tako da posjetioci ovoga foruma imaju pregled svega onoga što je do sada napisano o ratu između 1991. i 1995. godine. Spreman sam da u bilo kojem pogledu i bez ikakve materijalne naknade, podržim prodaju ovih knjiga po pristupačnim cijenama.

Vas bih zamolio da mi pomognete da sve ovo i ostvarim. Ukoliko ne raspolažete sa svim podacima o knjizi ili niste vični da napišete kritiku, pokušajte da date osnovne podatke o njoj i njenom autoru. Neko će već da vas dopuni.

Ukoliko imate neku od knjiga u elektronskoj formi, tj. na kompjuteru, molim vas da mi istu pošaljete na adresu slavicnetŽhotmail.com. Ja ću da odradim sve ostalo!
Idi na stranu - |listaj dalje|