fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 23572 - 31.01.2010 : Nedeljko Žugić Pale, Republika Srpska - best (0)

Islamizacija muslimana


VJEROVATI I BORITI SE

Ako je za muslimane Memorandum SANU dokument Srpske akademije Nauka i Umjetnosti kao strateški program srpske inteligencije za zaštitu srpskih nacionalnih interesa, za Srbe je 'Islamska dekmlaracija' Alije Izetbegovića ideološka matrica koja muslimane priprema za rat i islamsku državu u Bosni i Hercegovini. Ta država je za neke muslimanske ideologe je određena od Alaha, a Izetbegović njegov izaslanik koji provodi njegovu volju.

U Bosni, na čardaku ni na nebu ni na zemlji, sjedio je dušman sa dušmanom za istim stolom, ulagivao se jedan drugome, grudvajući se mozgovima, uzimajući jedan drugom potajn o mjeru, a čuvao je suhi barut u potaji.

Mačevi mržnje ukrstili su se u BiH i potekla je krv iz njene koride rata, zato što je "suverena država' BiH bila za muslimane i Hrvate, a za Srbe ustašoidna.

Na prvoj stranici, kao misao vodilja, 'Islamske deklaracije' Alije Izetbegovića piše:

NAŠ CILJ: Islamizacija muslimana!
NAŠE MOTO: Vjerovati i boriti se!

Kod poginulih muslimanskih boraca, često su se nalazili u džepovima čini i dove. To je sekundarni dio džihada, jer su borci umirali sa povikom "Alahu ekber", dok ih je pri tom pratila strašna psihotičnost, odnosno vjera da će u raj.

Din-dušmanin je turska riječ i prevodi se kao smrtni neprijatelj, ko nije islamske vjeroispovjesti i koji ne spijedi ratničku ideju islama, jer islam je nedjeljiv i netolerantan, a naročito kada je rat u pitanju. U našim prilikama Srbi su za muslimane najveći dindušmani i oni se neće smiriti dok nas ili ne pobiju ili ne protjeraju sa njihove zamišljene i zacrtane zemlje.

Kada se ima u vidu uvod i konkretizacija uvoda, bolje reći konstitutivni elementi džihada, ne može se drugačije zaključivati nego da je Alija Izetbegović krivac za rat u BiH.

On je od zatvorenika za širenje islamske ideje, postao nacionalni lider onih koji su ga do juče osuđivali. Na Osnivačkoj skupštini SDS-a u Skenderiji, na početku govora rekao je: "Gdje ste vi Srbi, mi smo vas ranije čekali da se organizujete... ! " Sve to govori koliko se on sa podrškom iz vana borio za stvaranje nacionalnih stranaka, za razgradnju Jugoslavije, ali opstanak suverene Bosne, koja je za Srbe bila ustašoidna država

U Vlasenici, na osnivačkoj sklupštini SDA je rekao: "Mi, muslimani, ući ćemo u savez sa svim osim sa Srbima... "

Nedeljko Žugić
Idi na stranu - |listaj dalje|