fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

izbori - 23164 - 31.12.2009 : Rammstein Rs - best (0)

RE: Ravnogorski pokret


Hehe.. Baš si me nasmijao Željko sa tvojim pozivanjem na "poštenje" nas nekoliko osnivača Ravnogorsko Romanijskog Pokreta, čiji je motiv bio poštovanje lika i djela Čiča Draže, i nasleđe od naših stradalnika pripadnika tog pokreta, među kojima i članova bliže rodbine, a na "poštenje" nas prozivaš baš ti, koji si promoter SNSD-a, jedne organizovane pljačkaške bande, oligarhijske sekte, tajkunske vrhuške vlasti i svega najcrnjeg i najnepoštenijeg što se ikad moglo desiti na našim prostorima.

Dok je vlasti Milorada Dodika, o poštenju je smiješno pričati, za razliku od njih ili vas esenesdeovaca, mi se nećemo kleti u poštenje, jer znamo ko to radi...

P. S. Ovo je i ujedno jedina dobra novost za ovu godinu iz Sokoca, sve ostalo je zona sumraka!

Rammstein,
imam osjećaj da kod tebe postoji sindrom "podvojene ličnosti" jer nekada napišeš jako dobar članak koji me iznenadi, a onda se posereš u pitu koju si sam zakuvao.

Ponavljam po stoti put: Nisam simpatizer ni jedne političke stranke jer mislim da su sve lopovske. Međutim SNSD za sada bar ne ubija poštene Srbe pa se držim one narodne "od dva zla biraj manje". Ako baš hoćeš za SNSD mislim da je za nijansu bolji od SDS-a, koji je ( "dabogda se u paklu raspadali" ) Romaniji nanio više zla nego sve kuga, ustaške i njemačke SS divizije - zajedničkim snagama.

O Dodiku kao čovjeku nemam ama baš nikakvo mišljenje jer ga on i ne zaslužuje. Potpuno se uklapa u sivilo ostalih "biznismena" u tranziciji. Politikom se bavi radi svojih ličnih interesa, a zbog novca bi se odrekao i svojih najtvrđih principa. Ipak, mora se priznati da je mnogo bolji orator od ostalih političara u Republici Srpskoj jer se ona Hrvati i muslimani dobro zamisle kada on ima nešto da kaže.

A što se tvojih "Ravnogoraca" tiče, vjerujem da se u tom sastavu nalazi bar 50% izduvanih SDS-ovaca koji su sve do 2007. godine predano krali i pljačkali romanijski narod a sada pokušavaju da svoju reputaciju rehabilituju u tom pokretu. Biće mi drago da me uvjeriš u suprotno pa te molim da mi detaljno opišeš koliko imate bivših članova SDS-a a koliko boraca koji su čitav rat proveli na prvoj liniji.

A kada se dokažete kao istinski rodoljubi, tj. uradite nešto pametno što bi moglo privući moju pažnju, javite se meni da vas podržim. Mislim da ćete tada zadobiti i povjerenje ono malo istinskih Srba koji u ovom bezakonju još uvijek imaju hrabrosti da priznaju da imaju svoje "ja".

Toliko od mene. I molim te ne zamjeri kao što ni ja nisam zamjerio tebi što sumnjaš u moje poštenje. Iako te ne lično ne poznajem vidim da si jako interesantan i obrazovan čovjek i mogu da zamislim da bismo u privatnom životu mogli pronaći zajednički jezik - samo da se ti ne baviš politikom.

A što se mene tiče, ja od 1984. godine nisam bio član ni jedne političke partije, a od rata na ovamo sam opozicija svim političkim partijama i strujama jer je zbog njih Srpstvo na Sokocu gotovo u potpunosti izumrlo.
Idi na stranu - |listaj dalje|