fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

novosti - 23153 - 28.12.2009 : Rammstein - best (0)

Ravnogorski pokret


Zaista mi je drago kad ljudi razmišljaju potpuno otvoreno poput tebe, zanemarićemo ideološke razlike ako još uopšte postoje, ali fakte i činjenice nikad nećemo niti smijemo!

Činjenica je da bez takvih jedinica koje su branile svoj teren, ni jedan Srbin živ na ovim prostorima ne bi dočekao rusko oslobođenje Beograda 1944. godine, a i poslije tog oslobođenja uspostavljena je nova linija fronta, od Srema, preko Save niz Drinu, koja se nije ni milimetra pomjerila sve do kapitulacije Vermahta 9. maja 1945 god.

Dakle ovu liniju fronta silni titovi "oslobodioci" nisu mogli da probiju ni milimetar!

Pored toga, naš narod je medijski progutao sve što mu se serviralo, pa su Srbi sami satanizovali recimo jednog Radomira Neškovića koji je spasio na hiljade srbskih nevoljnika ispred balijsko-ustaške kame, a s druge strane je glorifikovao političke komesare, tipa tempa i vajnera!

Da ne budemo u zabludi oko "savezničke" pomoći i partizani su uživali američku pomoć, kao recimo onaj džip što mu je američka vojska spustila padobranom u okolini Drvara, jer im je slao izvještaj da se u njegovom pokretu pod oružjem nalazi sto hiljada patriota! ?

Sledećeg mjeseca jedna Njemačka "kaznena ekspedicija" grupa od hiljadu kriminalaca, je u tom istom Drvaru razbila titovu "nepobjedivu" armiju ko beba zvečku... cccc... medijska kampanja je čudo u ratnim uslovima, mi smo to najbolje iskusili u zadnjem otadžbinskom ratu...

Ako se odreknemo Đenerala Draže, tražiće da se isto tako odreknemo i đenerala Mladića, a to znači i samih sebe..

Veliki pozdrav i svako dobro...

RE: Ravnogorski pokret


Niko na ovom sajtu, uključujući i mene ne pobija značaj postojana četničkog pokreta u toku Drugog svjetskog rata. U mojim Tomićima je bilo vrlo malo onih koji su otišli u partizane, a među mnogima koji su poginuli kao kućebrani (tj. čuvarkuće) bio je i moj rođeni stric Rade (Aleksa) Tomić.

Međutim, to ne znači da su osnivači Ravnogorskog Romanijskog pokreta ravni njima i da su podjednako vrijedni, a pogotovu da mi neupućeni treba da vjerujemo u vaše poštenje samo zbog toga što ste vi "Ravnogorci". E, pa gospodo "Ravnogorci" kada jednoga dana dokažete da niste od iste sorte kao i ova bagra koja je sada na vlasti - ja ću da vam skinem kapu. A do tada, za mene ćete svi biti isti. Pa zar nije tako bilo sa "Radikalima", sve dok pokojni sokolačka bagra ne pređe u Radikale?
Idi na stranu - |listaj dalje|