fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dogadjaji - 23112 - 24.12.2009 : Rammstein Rs - best (0)

Ravnogorsko-romanijski pokret


Bogu hvala, osnovasmo i formirasmo na Sokocu Ravnogorsko-romanijski pokret u cilju njegovanja i očuvanja tradicije srpskih oslobodilačkih nacionalnih pokreta.

Istorija Ravnogoraca je veoma bitna za sadašnje i buduće generacije, i ni u jednom momentu ne smije biti zaboravljena, kao što su se ranije srpski dušmani trudili potisnuti nacionalnu svijest iz srpskog naroda, ovaj put se to neće ponoviti.

Organizacija će biti registrovana kod nadležnog suda u Sokocu, a sve simpatizere i članove pokreta naročito one iz inostranstva i emigracije pozivamo da putem sugestija učestvuju u radu organizacije, u smislu pominjanja važnih bitaka članova pokreta na ovom području, kao i učesnika iz Drugog svjetskog rata, tako i iz ovog zadnjeg otadžbinskog rata.

Ti datumi i te ličnosti bi bile važne za promociju značaja pokreta i ni jedna žrtva udbaško-partizanskog režima ne smije biti zanemarena i zaboravljena.

Nadam se uskoro i našem sajtu, na kom ćemo prezentovati šemu rada naše organizacije, do tada pozdrav uz himnu pokreta "sprem'te se sprem'te... "
Idi na stranu - |listaj dalje|