fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

olovo - 22770 - 24.10.2009 : Patagon Olovćić Bosnia - best (0)

Gdje odoste?


Pozdrav svim posjetiocima ove stranice iz prohladnog i kišovitog Olova. Navratih na ovi vašu i "moju" stranicu da vidim šta se radi i šta ko piše, pa se noćas neprijatno iznenadih vidjevši da ima vrlo novih komentara.

Ne vjerujem da je opao interes za ovu stranicu. Prije bih rekao da se svako zabavio o svom jadu. Posebno mi je neobično što tu nema Jove Pejića, pa da malo prodikutujemo. Ali nema veze, valjda će ekipa biti u kompletnom sastavu kad padne snijeg i kada čovjek u nedostatku materijalnih sredstava ne zna kuda da krene. Biće opet dernek do zore! Do tada puno pozdrava svim učesnicima ma gdje bili.

Patagon,
istina je da je broj komentara na ovoj stranici značajno opao. Međutim, broj posjetilaca je opao "samo" za 18%, što nije nije ništa neobično i ne zavisi mnogo od broja novih postova.

Glavni krivac za sve ovo sam ja, jer sam bio na službenom putu u San Francisku. Za te dvije sedmice provedene na "Divljem zapadu" članci nisu redovno objavljivani, pa je pomalo opao interes i onih koji su najredovniji posjetioci i "pisci".

Naravno, izgleda da su se od pisanja pomalo umorili Vogošćanin Pravi, Jovo Pejić ali i mnogi ostali. Konačno, i ja sam vam obećao neke komentare, a obećanje još nisam ispunio...

I ja sam siguran da će biti bolje. Opadanje broja postova u nekom vremenskom periodu je pravilo koje se na ovom forumu mnogo puta ponovilo. I uvijek je bilo prolazno!
Idi na stranu - |listaj dalje|