fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

novosti - 22699 - 11.10.2009 : Sokolac - best (0)

Novosti sa Sokoca


Donesena je odluka o nazivu ulica u Sokocu, pa tako i ulica Prve i Druge romanijske brigade, Jove Mijatovića, izviđačke.

Ovo je za novu vlast u Sokocu SNSD I PDP za svaku pohvalu. Dvorana je skoro gotova, kažu da je objekat prelijep, grijanje sigurno počinje tako da se građani ne moraju brinuti. Svaka im čast i za ovja projekat.

Obećana forenzika sigurno za mjesec dana polako počinje jer su bili veliki birokratski problemi. Čuo sam za ozbiljan projekat vjetrenjača za priozvodnju struje.

MOSI igre su 2011 godine u Sokocu i kako je najavljeno već su počele pripreme, izgradnja sportskih objekata, a čujem da se gradi i bazen. Na proljeće počinje rekonstrukcija vodovoda u Sokocu, vrijednost posla je 3 miliona, a onda počinje izgradnja šetalista kao na Palama. Cuo sam, za ovo nisam siguran, da je donesena odluka o bratimlljenju sa nekim njemačkim gradom, to je odlično i da je za Sokolac prosao projekat proizvodnje maline u vrijednosti od 400. 000 eura.

Eto sta znaci promjena vlasti, kamo sreće da je to bilo davno, samo se gledao svoj lični interes, nikad više SDS ne treba da dođe, ugušili su nas.
Idi na stranu - |listaj dalje|