fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

mico_vlahovic - 22547 - 14.09.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Akcija preimenovanja ulice i dalje traje


Nakon uspješne posjete Aleksandrovu, gdje smo pokazali mještanima ovog lijepog sela da imamo ozbiljne namjere u cilju pomoći obilježavanja seoskih ulica, obraćam se i Vama, sa željom da se uključite u ovu akciju.

Devedesetih godina prošlog vijeka, dok je rat harao našim prostorima, stanovnici ovog banatskog sela su objeručke prihvatili naše izbjeglice i tako su mnogi sačuvani od mudžahedinskih kama.

Vremena su se promijenila, mnogi od nas su se snašli pa danas pristojno žive. E baš vama, koji ste se našli u ovoj mojoj riječi "snašli", obraćam se u nadi da ćete podržati ovu akciju i vratiti bar jednom mjestu u Srbiji ono što nam je Bogom dano kada nam je to bilo najpotrebnije. Jer ako uzimaš kada nemaš a ne činiš dobra dijela kada živiš u blagostanju, Bog će ti okrenuti leđa onda kada ga naviše trebaš.

Ako ste zainteresovani za ovu akciju, javite se na slavicnetŽhotmail.com. Ukoliko to želite objaviću samo vaš nadimak ili pseudonim, onaj koji vi odaberete.

I još nešto. Bilo bi mi drago da više ne dajete priloge veće od 20 evra, jer imam utisak da to samo odbija one koji nisu u stanju da odvoje neki veći iznos.

Priloge skupljamo zbog Miće, u ime svih onih koji dadoše svoje mlade živote za bolje sutra. Možda su naši poginuli drugovi imali u mislima neke bolje dane od ovoga koji je osvanuo danas, ali nije još sve gotovo. Uz malo dobre volje, i uz jedan lijep gest svake godine, svijet bi mogao da bude mnogo drugačiji...

Zbog toga, šta čekate! Pošaljite email na slavicnetŽhotmail.com!
Idi na stranu - |listaj dalje|