fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

mico_vlahovic - 22334 - 11.08.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Zahvalnica


Organizacija parastosa Miće Vlahovića je protekla dostojanstveno i u najboljem redu. Ispalo je mnogo bolje nego što sam očekivao, što su potvrdili svi učesnici ovog dirljivog događaja.

Kao prvo, želio bih da se zahvalim Mariji Maksić koja je bila jedan od inicijatora ovog susreta, a bila je i "kuma" jer je predložila Ilindan kao dan okupljanja. Bez njenog nesebičnog zalaganja, organizacija parastosa bila bi nemoguća. Od zvaničnika iz Mjesne zajednice Aleksandrovo bih posebno izdvojio mladog gospodina Vladu Brakusa, koji je u potpunosti ispunio naša očekivanja.

Kao drugo, želio bih da se zahvalim sponzorima ovog susreta, Vogošćaninu Pravom i Mineru, koji su sa mnom podjelili sve troškove organizacije - na tri jednaka dijela. Dogovorili smo se da konačan iznos troškova ne objavljujemo javno, ali sam ja uredno vodio evidenciju i oni će imati detaljan uvid u iste.

Pored toga, Vogošćanin Pravi je na parastos doveo i Vrbasa, pa je time ovaj događaj imao jedan mnogo zvaničniji nivo. U toku našeg boravka u sali Mjesne zajednice, Gargamel se telefonom zahvalio Mineru na njegovom učešću u organizaciji parastosa, a slične pohvale je uputio i meni što je za mene predstavljalo jednu veliku čast.

Posebne pohvale bih uputio Aci iz Beograda, koji je par dana krstario sa mnom po Beogradu i pomogao da na parastos dođe i gospodin Obrad Ilić, kome je Mićo Vlahović bio jedan od štićenika. Aleksandar je pomogao i pri nabavci pića, kao i presnimavanju sahrane Miće Vlahovića sa kasete na DVD. Konačno, Aco je dovezao Obrada u Aleksandrovo i vratio ga nazad. Da napomenem i to da je gospodin Ilić na parastos došao uprkos činjenici da je bio na godišnjem odmoru.

Za prevoz učesnika susreta iz Bijeljine bio je zadužen Oko. On se pobrinuo i za to da Marija Maksić iz Novog Sada na vrijeme stigne do Aleksandrova.

Posebno bih se zahvalio porodici Tomić iz Lazareva koji su uradili sve za mene, tako da ja nisam morao ništa da radim. Kada čovjek ima dobre saradnike, onda i svaka organizacija izgleda jednostavna! Predrag Tomić je za sve imao odgovor: gdje je najbolje cvijeće u Zrenjaninu, kako da nabavimo hljeb, prase, roštilj, poslužavnike... Sve pripreme su protekle bez ikakvih trzavica i najmanjeg problema. Rođo, hvala ti do neba!

Ne mogu da ne pomenem, i da se ne zahvalim i svim onima koji su uveličali ovo okupljanje svojim prisustvom. A bilo nas je sa svih strana svijeta: SAD-a, Kanade, Australije, Njemačke, Srbije, Republike Srpske... Još da je Miner bio tu... Veliko hvala Gargamelu i Vasi, kao i svim Mićinim drugovima iz djetinjstva što su nam učinili veliku čast da ih upoznamo.
Idi na stranu - |listaj dalje|