fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

olovo - 22085 - 03.07.2009 : Patagon Olovćić Bosnija And Hercegovina - best (1)

Ne daj se Oko


Željko hvala na ustupljenom prostoru, u ovom obraćanju želio bih da odgovorim "OKO-u iz Bijeljine. Dobra procjena druže, 1oo% sam od onih koji kažu šta misle i mislim da je to dobra osobina ljudi koji to praktikuju. Nemam šta zamotavat. Svjetla obraza i čiste savjesti rado ću sa vama komunicirat na ovom sajtu. Isti je veoma dobar i naravno sve pohvale za Željku. Prijatelju "Oko".

Ja sam iz generacija 1960-te i neke gdje je prijatelj bio prijatelj bez obzira koje i šta je, a ne kao danas da prijatelji imaju rok trajanja kao i baterije. Istroše se i fertik. Mrziti ne mogu, da li je to dar Božji ili je po srijedi nešto drugo, ali tako je. Volim istinu ma kakva ona bila! Ovo današnje vrijeme me prosto ubi. Lopovluka, mita i korupcije, laži, prevara svih mogućih vrsta i svega onoga što ne valja. Ova jadna i napaćena planeta nije zapamtila. Rat je bio i prošao. Ko ga više želio u kući mu bio! Svašta je bilo, a da Bog da nije. Ne mogu ja mrziti srpski narod zbog grupe ili pojedinca. Zašto da mrzim tebe "Oko" ili Željka ili bilo kog drugog Srbina. Ne mogu i to je to! A svako onaj ko je okrvavio ruke treba da odgovara, ma ko on bio i ma koje vjere bio. I sve ove kazne ko god koliko dobio blage su naspram njihovih nedjela. Radujem se Božjem sudu da će svi oni koji su krivi odgovarati pred Svevišnjim, a tad neće biti advokata i sudskih zavrzlama, jer noć i dan su se zakleli da se ništa ne može sakriti.

Zahvaljujem se na tvojoj procjeni moje ličnosti. Kao potvrda da si ispravno ocjenio moju malenkost, zamolio bih te da nazoveš Ugljevik, tačnije gospođu Milenu Tomić, ako se javi Biljana to joj je kći pa možeš upitati za mene, samo reci da sam pobratim njihove Radmile i da sam iz Olova. Ama stidio bih se samog sebe kada bih mislio jedno a pisao drugo, istina i samo istina. Pozdrav Bijeljini iz kišom okupanog Olova.
Idi na stranu - |listaj dalje|