fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zaboravljeni - 21778 - 26.05.2009 : Jovo Pejić Sabanci - best (1)

Ilija Šepur


Ja Mandu izuzetno cijenim dugi niz godina( tačnije 37 godina;)), isto kao i njegovu braću i starog. Manda potiče iz najpoštenije kuće u Buljetovini i iz familije iz koje niko (sa sigurnošću tvrdim) nije švercovao u toku rata sa neprijateljem iako su im muslimani bili "pod nosom", u Drinčićima. Jedino im ne valjaju Žarko( "ja sedam ti majki"") i Zojancina" :)))

Ilija ( Mitar ) Šepur 1973 - 1995Pretpostavljam da je njegova reakcija na moje pisanje bila zbog pominjanja pogibije njegovog "šure". Mada smatram da svako ima pravo na sopstveno mišljenje i stav i isto poštujem, mišljenja sam da Ilija Šepur zaslužuje u najmanju ruku da se pomene kao junak i srpski heroj, što je uistinu i bio jer naši junaci polako padaju u zaborav isto kao i odlučne bitke koje su stvorile Republiku Srpsku, a mnoge od njih je dobio Ilija Šepur. Generacije koje stižu nemaju na čemu učiti o djelima junaka jer čak i Boračku organizaciju Republike Srpske vode neborci i jajare, koji su o bitkama slušali na TV ili od žena (koje su znale najviše detalja), da ne pominjem Vladu RS, Skupštinu RS i rukovodstva 99% opština u Republici Srpskoj.

Što se tiče naših neprijatelja iz rata, oni znaju o svakome od nas mnogo više nego mi sami o sebi i sve imaju zapisano. Šta će s time, nije teško pretpostaviti: kad ukinu Republiku Srpsku svi ćemo biti optuženi za oružanu pobunu protiv suverene države BiH. Otkud im detaljni podaci, ni to nije teško pretpostaviti: povratnici (pojedini).
Idi na stranu - |listaj dalje|