fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 21770 - 25.05.2009 : Rammstein soklac - best (0)

Politička situacija na Sokocu


Taman kad sam pomislio da si i ti Željko upalio, napokon, i shvatio da je stranka = stranka profiterska i ništa drugo, bila ona ovog ili onog naziva, a ti me do suza nasmija sa onom parolom "istorijski izbori, gdje je SDS izgubio.. "

I šta sad, sva se pitanja običnog svijeta lagodno riješavaju, usput... ? Ma daj, ne budi smiješan!

Pa i najtvrdokorniji SNSD-ovci su skontali da je to obmana, jer su se našli u istom procjepu stvarnosti, želja i mogućnosti, još gorim problemima, nego što su imali sa prošlim vlastima!

Ko je to veslo sisao, pa da ne zna danas da se u Sokocu ne završava dvorana, zato što je Dalton suspendovao tender, samo da ne bude podizvođač, već izvođač (a s čime? kukavac.. )pa je slučaj "sokolačka dvorana", dobila epilog na sudu BiH, umjesto izgradnje, u najboljim meteorološkim uslovima, tj. maju mjesecu! ?

Pa pitajte opštinare, radnike, kako kubure bez plata? pitajte izvođače radova, kako stoje sa (ne)naplatama? koliko se još firmi i radnji zatvorilo i ugasilo od "istorijskih izbora"?

Hm, nemam više volju ni da se smijem, a taman kad hoću nekog SNSD-ovca da popljujem, oni me preteknu, već se međusobno popljuvali...

U subotu "gradske sokolačke bande" pretukle maturante, na proslavi maturantske večeri u Romanija-putevima...

Sad očekujem, da se oglasi i Milica P. iz centra za dezinformisanje, da objasni zašto se Sokolac pretvorio u leglo kriminala, i zašto su dobile glasove nove sokolačke vlasti, a građani dobili samo nove sokolačke jajare, aferim, aferim...

Poštovani,

neću da ulazim u diskusiju o tome da li su tvoje tvrdnje u vezi sadašnjeg stanja na Sokocu objektivne i istinite. Međutim, hoću još jednom da ponovim da nakon sedamnaestogodišnje vlasti, jedna politička sila (pogotovu u ovim nemirnim vremenima tranzicije) prelazi u stanje apsolutne oligarhije, sa prijetnjom da svojom strahovladom ugući i najmanju iskricu demokratije i da potpuno uništi svoju opoziciju.

Za ovih sedamnaest godina, na sokolačkoj političkoj sceni su se pojavili mali diktatori velike moći, koji nisu prezali ni od čega da zaštite svoje bogatstvo i političke interese. Ukratko, ako je tako kao što ti kažeš, mislim da je i to bolje nego da sokolačku političku scenu kontroliše jednoumna skupina političara. Jer, kako Rafo, moj omiljeni profesor matematike kaže, dva minusa daju plus.

Konačno, Sokolac ne može protiv Banjaluke. Ne može, a i ne smije! Jer dosta smo se dijelili, hajde sad da se malo množimo.

O Dodiku neću ovdje ali ti mogu reći da je moje mišljenje o njemu za nijansu bolje od tvoga. Što se pljačke tiče, svi su oni "sranje kroz debelo granje". Ipak, Dodikova politika je za 10% inteligentnija, prije svega na republičkom nivou.
Idi na stranu - |listaj dalje|