fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zuc - 21633 - 10.05.2009 : Rade - best (0)

Mudžahedinske laži


Samo da ispravim: Žuč : Vogošćanin Pravi : Vogošća

Predrag Beatović nije poginuo na Igmanu 1993, nago na Tarčinu u oktobru 1992. godine.

Dalje, na "youtube" sam našao balijski dokumetarac "Vanzemaljci iznad Sarajeva", gdje oni lažu iz sve snage o svojim "uspjesima", pa čak kažu da je na Žuč bačena atomska bomba, da je Mladić komandovao sa brda Motka a on to brdo nikada nije ni očima vidio. Kažu i to da je onaj tenk koji smo uništili u njihovoj ofanzivi, eto slučajno zašlajdrao i blokirao prolaz njihovih "Labudova".

Prava istina je da je tenk unšiten isti dan, i da je njihova ofanziva propala, a da su srpski artiljerci pokazali svoj pravi sjaj, pogotovu haubica 155 milimetara koja je uništila tenk, a od "Labudova" napravila šiš ćevap.

Ono što je najbitnije je da se iz ovog dokumentarca mogu pokupiti imena organizatora pokolja u Pofalićima, ali i to što se vidi lik zločinaca poput pilićara Piceta, i ostale đubradi koja slobodno hoda, čak i Srpskom Republikom, pa zato se obavezujem, ali molim i sve ostale posjetioce foruma, ako se neko od ovih đubradi pojavi u njihovoj blizini, da uradimo sve kako bi zločincima naplatili zločin.

Sa vjerom u Boga, sloboda ili smrt!
Idi na stranu - |listaj dalje|