fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 21574 - 02.05.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Ozi CCCC Australija - nesebično i od srca za Miću


Ovih dana se javio i moj prijatelj iz Melburna, koji se na ovoj stranici potpisuje kao "Ozi CCCC". Uz obećanu donaciju od 100 australijskih dolara, poslao je i sledeći tekst:

... nije bitno kako ćes me objaviti i hoćeš li me uopšte objaviti. Meni je najbitnije da učesvujem u akciji i da mi je savjest čista i pred Mićim ali i pred Bogom. Ako hoćeš objavi i moje puno ime, nemam ništa protiv toga!

Od srca podržavam donatorstvo za sve heroje poput Miće Vlahovića. I uvijek ću biti spreman da za njih učinim "ništa" u odnosu na ono što su oni utkali u temelje naše svijetle i predivne Republike Srpske. Moj i NJIHOV ulog u Republiku Srpsku je nemjerljiv, bez obzira što sam je i ja gradio i branio do poslednjeg dana rata.

... riječi su nijeme da opišu sve ono što je krasilo našeg hrabrog Miću!

Dozvoli mi da sa ovoga mjesta zamolim sve srpske patriote u Australiji, ali i u dijaspori uopšte, da učine "mali korak za sebe, a veliku zahvalnost za one što ugradiše svoj život u Republiku Srpsku".

"Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka. "

I ne brini što se rijetko javljam! Tu sam svako veče na ovoj stranici. Pratim sve što se piše, a posebno mi se sviđaju ovi "izvještaji sa ratišta". Ubacim se samo ponekad, kada mislim da je potrebna i moja pomoć.


Dodatni komentar za ovog dasu nije potreban. Želio bih da mu se zahvalim na na ovom lijepom tekstu i obećanoj donaciji. Za posjetioce foruma i jedna napomena da je OZI CCCC bio i donator u akciji prikupljanja novca za malu Jelenu Madžgalj iz Sokolca.
Idi na stranu - |listaj dalje|