fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 21549 - 29.04.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Srđan za Miću od srca


Ovih dana se javio i Srđan sa Pala, pa kaže da zbog prirode njegovog posla nije bio u stanju da posjećuje ovaj forum. Pored ostalog, Srđan piše:

Iskreno sam strahovao da se akcija sakupljanja priloga za ulicu Miće Vlahovića već odavno završila. Imao sam čast da upoznam Miću, davne 1994. godine, pa je i to razlog više da učestvujem u ovoj akciji. Moje doprinos bi bio 25 evra, a možda ću biti u mogućnosti da dam i više, kako reče Struja, sve zavisi od momenta.

Srđane, mnogo ti hvala na podršci. Akcija još nije završena i trajaće onoliko dugo koliko i procedura dobijanja potrebne dokumentacije za preimenovanja Željezničke ulice u Ulicu Miće Vlahovića. Dogovor sa M. Z. Aleksandrovo je da mi kupimo ulične table za sve ulice u selu, a dio novca će biti utrošen na uređenje groblja sa akcentom na Mićin grob i stazu do groba. Želja svih nas je da se prijavimo u velikom broju, pa ako novca bude previše neće biti potrebno da donatori iz Srbije i Republike Srpske daju cjelokupni iznos priloga koji su obećali.

Još jednom ti hvala što si nas podržao, isto kao što si bio podrška Mići Vlahoviću za vrijeme njegovog ovozemaljskog života. Veliki pozdrav i tebi!
Idi na stranu - |listaj dalje|