fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 21508 - 27.04.2009 : Rammstein RS - best (2)

Problem je u vašim glavama!


Zanimljivo je razmišljanje koje i dalje generalizuje 70% islamiziranih Slovena, koji se negdje zovu Bosanci, negdje Bošnjaci, negdje samo muslimani.. po potrebi, za klasičnu političku zloupotrebu.

Mi Srbi bi trebaloda otkrijemo gdje je problem ili kvar, a on je u njihovim glavama, dalje prepuštamo stručnjacima!

Zašto je problem u njihovom glavama? Zato što su oni otuđeni dio srpskog naroda, nisu doživjeli denacifikaciju ni 1876. godine, a najbolju priliku su propustili 1918. godine.

Oni su nažalost ostali duhovno zarobljeni u prohujalom vremenu slavnog Otomanskog carstva, o kome sanjaju i danas da se vrati, i možda bi se ono i obnovilo, kad bi se samo zapadnjačke sile pitale, ali ovdje su pucala rebra vijek i po, mom narodu, a bogami i njihovim moćnim zaštitnicima!

Nismo mi ćoravi, niti idemo glavom kroz zid, zato što će srpstvo biti tvrđe, već zato što smo vidjeli viđeno, čuli slušano, onako kako je i veliki Vladika Danilo govorio:

Spuštavah se ja na vaše uže,
umalo se uže ne pretrže,
od tada smo viši prijatelji,
bolju mi pamet u glavu staviste,
e 'vako vam fala!


I naš Fikro kažeš da voliš Bosnu a pobjego je iz nje? Zašto? Da li je volio više sada ili kada je ona bila dio Jugoslavije?

Da ju je volio onda, ne bi dozvolio da joj Aljo pljune na ustav, i obriše jedan narod iz njega. Kada je neustavno proglasio za ustavno, odnosno proglasio "nezavisnost", jer su to muslimani njega tražili!

Izgleda da im je Aljo poturio falsifikat jer su muslimani dobili nezavisnost na papiru, a onda ste tim papirom mogu samo dupe obrisati!

Oni mudriji muslimani su zbrisali prije velikog "belaja", a onda su otuda osuli paljbu, po velikosrpskom agresoru, po "ćetnićkom" genocidu.. Neki od njih su malo bili i mrtvi oko Srebrenice, pa su ih onda haški tužioci uz kahvu i rahatlokum oživjeli, da bi mogli i svjedočiti, a neki "mrtvi" i dan danas, šalju pare za nene i nane u Bosnu, iz Sjedinjenih Američkih Država i drugih zemalja trećeg svijeta!

Od te silne njihove ljubavi za Bosnom, ona je planula kao lučka, vi su taj požar podmetnuli a onda su otrčali kod ujka Sema, dežurnog vatrogasca da je on gasi sa kanisterima benzina, tako da od tog njihovo kvazibosanskog integralizma nema ništa, ni Srbin ni Hrvat im neće biti brat, niti su muslimani kompaktni na cijeloj teritoriji da bi je mogli po svojoj volji unitarizovati.
Idi na stranu - |listaj dalje|