fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 21495 - 26.04.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Mirke za Miću


Ovih dana se javio i Mirke iz Australije, koji je takođe obećao donaciju u akciji obilježavanja imena Miće Vlahovića. Tako je i ova Srbenda, koga je ratni vihor pomjerio sa vjekovnih ognjišta njegovih predaka i natjerao ga da svoj život nastavi na drugoj strani "Velike Lopte", u Australiji, postao jedan od uvaženih donatora ove akcije.

Mirke je i jedan od pionira ove stranice. Piše lijepo, mada se već duže vremena ne oglašava sa svojim komentarima. Uz tradicionalne vaskršnje čestitku, onako kako to dolikuje pravom srpskom domaćinu, Mirke je dostavio i sledeći tekst:

Ovim bi htio da ti se javim za akciju 'Mićo Vlahović'. Kada bude došlo vrijeme računaj na moju pomoć od $50 dolara (oko $100 australijiskih dolara). To je samo mala i skromna sitnica koju možemo da učinimo za naše heroje. Oni su uradili mnogo više uzidavši svoje kosti u tamelje naše države i njene slobode.

Da napomenem i to da je Mirke bio jedan od glavnih donatora u akciji za pomoć maloj Jeleni Madžgalj sa Sokoca. Mom dragom prijatelju Mirketu se zahvaljujem na ukazanom povjerenju da njega, kao i sve ostale donatore zastupam u našoj zajedničkoj želji da uspješno sprovedemo ovu akciju. A svako ime dodato na listu donatora je još jedan korak bliže ka konačnom cilju.

Mirke ima i par ideja za neke buduće akcije, u čemu ga ja bezgranično podržavam. Mnogo se bolje osjećam kada znam da jedna, za mene beznačajna suma novca, znači mnogo u životu neke druge osobe ili sredine. Jer, sve ovo što mi ovdje radimo ujedinjuje nas Srbe, i čini nas malo jačim nego što bismo bili da mi nismo uzeli stvar u svoje ruke.
Idi na stranu - |listaj dalje|