fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

odgovor - 21494 - 26.04.2009 : Struja - best (0)

RE: Fikro


Ne znam ko te natjera na ovaj potez, ali vidim da si ovdje kao krme u Teheranu. Drži se ti svog naroda, a nas pusti da na miru ljudujemo. Ipak, možda nije do tebe, možda je to ono jače od čovjeka. Genetika je čudo, krv povuce, i koliko god se čovjek borio ona nadjača.

Prisjetih se riječi moga pokojnog oca koji mi je jednom prilikom, dok sam bio mlad i lud pa vjerovao u neko j**eno bratstvo i jedinstvo rekao:

  • "Da poturice ne okuse našeg vaskršnjeg jajeta i zaoblice, crkle bi! "

    Meni je to tada bilo smiješno, ali sada vidim da nisi kriv ti što dolaziš gdje ti nije mjesto. To bih ti i oprostio ali kako da ti oprostim ovo vrijeđanje. Ovo mi izgleda isto kao kada nepozvan upadneš na slavlje nekog domaćina pa napravis sranje, zajebeš čovjeku sve za sta se danima spremao. Kako da ti oprostim prijetnje? Ne znam šta si završio od škola ali znam da je jedan veliki filozof rekao da inteligencija nema veze sa školom nego sa krarakterom koga ti nemaš.

    Što se tiče prijetnji, ne zaboravi da nas ima svugdje po svijetu i nemoj, molim te, da se počnemo raspitivati gdje živiš i kada dolaziš u Šeher, preko naših prijatelja.

    "Neznanje se ne da naučiti" - Žerar de Nerval
  • Idi na stranu - |listaj dalje|