fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

odgovor - 21491 - 26.04.2009 : Nenocc pescano selo - best (1)

RE: Fikro


Pričaj ti Fikrete te priče svome Aliji i Ćamilu i vama sličnima koji u njih vjerujete ili upravo ne. Smeta vam sve sto je srpsko i uvijek vam je smetalo. I onda mrtav hladan onako po pitarski, podmuklo, možda sarkastično ali ne i uvjerljivo, kažeš vrati mi moje pravoslavne komšije, ne možeš ni da napišeš Srbe, jer te ta riječ asocira na Vrbe.

Ono što ti nazivaš vukojebinom je slobodna Republika Srpska, naša otadžbina koju mi kao što i sam vidiš volimo i pišemo o njoj. Kada naši Nemanjići, naše Vojvode, naši Obilići pišu kako su se za nju borili ni to ti ne prija, nego to nazivaš širenjem mržnje.

Pa Fikrete, ja tebe kao niti jedan Srbin nikada neću voljeti, a ni tvoju usranu Bosnu, kad me tjeraš da ovako pišem.

Još pišeš da bi trebali da osjećamo grižnju savjesti zbog toga šta je naš narod uradio vašem narodu. Ako si mislio da smo zaboravili šta ste nam radili od Vidovdana 1914. godine pa do zadnjeg rata, onda ne samo da si glup nego si izuzetno bezobrazan.

Kako ćeš nam ti ili neko drugi objasniti činjenicu da su Srbi vlasnici oko 70% zemljišta na području bivše Bosne i Hercegovine, dok je nas na zadnjem popisu stanovništva nije bilo ni 40% posto.

Srpska zemlja, nema gospodara. Gdje nestade toliki narod Fikrete?

Ne, nismo vam zaboravili, ne smijemo radi njih, jer bismo ih izdali ako zaboravimo. Oni koji to zaboraviše završiše u Kazanima, u vodama Miljacke i na smetljištima vašim poganim. I još tvrdiš da smo sami sebe okupirali!

Samo vi i dalje živite u zabludi o nekakvoj jedinstvenoj Bosni, sa vašim Vehabijama, sa vašim hanumama u feredžama, sa vašom mržnjom i frustracijama ali bez nas.

Previše smo različiti i nismo ni malo jedinstveni, znači nema vam jedinstvene. Pusti nas na miru da Srbujemo, jebao te Radovan i Alija u pasiji šupak, hoćemo da živimo.

Sve za Srpstvo, srpstvo ni za šta!
Idi na stranu - |listaj dalje|