fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas_razno - 21473 - 23.04.2009 : Struja - best (4)

Sjećanje na Momira Jeftića


Evo šta je, ne tako davno na ovom sajtu pisao pokojni Momir Jeftić, mnogo poznatiji kao Struja. Neka mu je Vječna slava i mir u Carsku nebeskom. Amin!

Kad istina nije slobodna, ni sloboda nije istinita.

Jovo, ovako govore samo samo pravi ljudi, svaka ti čast. Polemika mi je najmanje potrebna sa ljudima čije priče čitam sa zadovoljstvom kao što su tvoje, Oko i naravno Vogošćanin Pravi. Neka mi ostali ne zamjere, pohvaliću ih sledeći put.

Po prirodi sam tvrdoglav čovjek, ali samo kad sam 100% siguran u ono što tvrdim. Međutim, kada se lopta spusti na zemlju, spreman sam i da se izvinem.

Možda si primjetio da ne stojim baš najbolje sa datumima, a ni moje viđenje rata nije baš tako široko iako sam bio na velikom broju ratišta Republike Srpske. Zbog toga pišem samo o onome što sam vidio u svom reonu i budi siguran da ništa nisam uveličao niti izmislio.

Danas, kada čitam ove vaše članke, ne mogu da oprostim sebi što ništa ne zabilježih. Lažem sebe da nisam imao vremena. A sada, u mojim pisanjima baš zbog tih datuma stičem neku nesigurnost u te ratne priče. Bojim se replika, a ja onda odem iz krajnosti u krajnost i ne znam da se zaustavim. Pošto sam se već upustio u žestoku polemiku oko jedne sasvim nebitne stvari, ne želim da se upuštam u još jednu jer bi to moglo da znači da nisam za ovakvu vrstu druženja.

Neka ste mi zdravi, debeli i veseli. Veliki pozdrav od Struje.
Idi na stranu - |listaj dalje|