fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_razno - 21459 - 21.04.2009 : Jovo Pejić Sabanci - best (0)

Zašto polemišem sa Strujom?


Ne čitam površno nego upravo suprotno, kao što reče moj prijatelj Tomo Srndać: "Čitam redove, a čitam i između redova".

Nije mi cilj da tebe lično razuvjerim u vezi sa tvojim ovdje iznijetim kvalifikacijama, predrasudama i očiglednom nedostatku činjenica nego da drugi čitaoci steknu sopstveni sud o iznijetim stereotipima. Jer, ako se kaže "neki od" su se razmetali parama zarađenim švercom po Vogošći i Bijeljini "to može da znači dvojica, trojica, trideset petorica ili hiljadu njih. Ako se napiše "Mlađen Leka se razmetao"" to je već činjenica koja govori o tome ko se razmetao i koliko ih se razmetalo.

Ili, prostije rečeno : sve negativno što si iznio u vezi ratnog šverca na visoravni nisi potkrijepio konkretnim argumentima. Što, opet, ne znači da se isti nije zbio. A da tako priča pola Republike Srpske, ne sumnjam. Tako su pričale sve žene u pet opština u toku rata, isto kao i o Čekrčićima, rovu "kecu", vogošćanskim granatama i još mnogo toga.

Što se tebe lično tiče, kao čestitom i hrabrom borcu i poštenom čovjeku koji je dao izuzetan doprinos odbrani ne samo visoravni već mnogo šire, skidam kapu, izražavam duboko poštovanje i želim od Boga svaku milost, sreću i zdravlje.
Idi na stranu - |listaj dalje|