fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas_razno - 21439 - 20.04.2009 : Struja struja - best (0)

Ne želim da se prepucavam!


Nema potrebe da se vrijeđate, ali takvi smo mi Srbi jer da nismo takvi nebi se ni zvali Srbi. Svaki tekst treba pažljivo pročitati, a ne vaditi neke stvari iz konteksta.

Jovo je površno pročitao moj tekst pa je mene zamjenio sa N. Marinkovićem, inače mojim velikim prijateljem. Pa ne bih valjda otkrio svoj identitet zbog jednog teksta. Jedino ako ti Željko to nije proslijedio u šta čisto sumnjam. Željko, ne moras mi pisati da nisi, znam to.

Oko, hvala ti na podršci, a ti Jovo se još uvijek kotiras visoko na mojoj rang listi. Znam, i ja isto tako puknem pa napisem neke stvari, ali ne bih volio da se sada otvori polemika na temu žabari - šišarike. Svi smo mi bili skupa u tom prokletom ratu. Takođe ne bih volio ni da dođe do prepucavanja između tebe i mene, međutim ako misliš da to treba tako ja sam spreman. Moraš priznati da si prvi počeo lično da se obraćaš i da stvaraš negativno mišljenje šišarika prema meni, a ja sam samo napisao ono sto mi se desilo. Nadam se da će se na ovome završiti.

Veliki pozdrav. Oko, znam dobro o čemu pričaš za onu ogradu, prolazio sam pored "nje".
Idi na stranu - |listaj dalje|