fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ratne - 21418 - 18.04.2009 : Struja struja - best (3)

Koverta


Bez obzira što ga gledate, predeo nije ružan možda je samo vaše oko rđavo.

Možda ovo i nema nikakve veze sa ratom ali imam potrebu da vam ovo ispričam. Sinoć, oko 21:30, zazvoni telefon. Pošto sam popio par piva, odlučio sam da danas ne radim i da se nikome ne javljam. Međutim, žena mi reče da je broj nepoznat, i da bi se možda trebao javiti. Pošto mi ona dođe kao neka sekretarica i ponekad laže da mi je mobilni ostao kod kuće kada mi se ne radi, poslušam je pa se javim.

Sa druge strane žice, nepoznati glas me pita da li sam ja gospodin M. J. što ja potvrdim. On me dalje pita da li mi nešto znači ime Marinković N. a ja kažem ne. On reče da dolazi iz Kanade i da je taj Marinković bio sa mnom u jedinici. Ja onda, kao iz topa, upitah: "Da taj momak slučajno nema nadimak Pote? ". Tip odgovori: "Bingo! ".

Odem ja na ugovoreno mjesto, i čovjek mi dade koverat na kome piše: "Mom ratnom drugu, da sa porodicom proslavi Vaskrs... ". Možda je nepristojno ali moram napisati da je u koverti bio novac, ali ne i broj telefona. Taj tip zatraži od mene da prebrojim, što ja odbih, a zatim odjuri negdje.

Pote, ako možda ovo čitaš, hvala ti.
Idi na stranu - |listaj dalje|