fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pero - 2141 - 18.09.2005 : Pero Rogatica - best (0)

Odgovor Sulji


Suljo,
  • Sokolac i Romanija su tvoji koliko su srpski Maglaj, Kakanj, Visoko... U stvari može biti samo manje, kad uzmes u obzir samo popis iz stanovništva iz 1931. godine, a o prijašnim popisima da i ne govorimo.

    1. Ovde nema ništa nacionalističko, što bi vrijeđalo druge "narode". Možda te boli istina da ti pradjed nije flašom prao dupe, ili što je Tihićev djed bio četnik. To je živa istina i nje se ne treba ni bojati ni stidjeti.

    2. Da si zaista protiv nacionalizma, otišao bi na zepaonline, ili na "srebrenica*org", "islambosna*com", "pomoc*ba", pa bi ovakav komentar ostavio i na te sajtove, kao što si na Željkov, da osudiš i mastera i učesnike foruma, a najvise fetve onog divljaka muderiza iz Žepe i "efendije" Cerića koji i sad svakom svojom izjavom siju mržnju i pozivaju na neki novi džihad i koji su drogiranu djecu od 14-15 godina slali sa nekakvim švrakopisima na lančiću da jurišaju na srpske tenkove. I sad bi te rđe da prave džamahiriju na srpskoj zemlji, preko tuđih leđa. Samo mi je žao što oni nisu došli nekad na Trebević, Zuč, Igman, Bjelašnicu, da okrvare svoje gaće umjesto one drogirane dječurlije, pa da oni uživaju u muhamedovom "dženetu".
  • Idi na stranu - |listaj dalje|