fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilidza - 21324 - 11.04.2009 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Pitanje za Rammsteina


Vidim da si bio u borbama na našem dijelu ratišta. Ti si u pravu za artiljeriju koja je bila postavljena na našim brdima. Jedino što je djelimično tačno je Rječica. Možda je to samo igra riječi, pošto smo imali nešto artiljerije ali je bila iznad Riječice u brdima. Do njih se dolazilo kroz Rječicu. Možda je to što te navalo da kažeš da su u Rječici. Sve u svemu ti si u pravu. Teško se sjetiti svih detalja imena i datuma poslije toliko vremena.

Neću da polemišem o politici. Zbog nje su ratovi počinjali. Svako ima svoje mišljenje o tome. Ja bi te zamolio ako možeš da nam pišeš o borbama na ilidžanskom ratištu pošto o tome niko ne piše. Velike borbe su bile u tom dijelu ratišta. Možeš li nam opisati borbe na Stupu? Naši su za Vidovdan '95 godine osvojili Betonaru.

Vidim da ti pisanje lijepo ide pa bi takav jedan tekst razbio raspravu o političkoj septičkoj! Sviđaju mi se detalji kojih se danas sjećaš. To bi uljepšalo ovaj naš sajt. Bilo bi dobro ako bi mogao uključiti još neke sa tih prostora ili Grbavice? Ta strana rata nam nedostaje na ovom forumu.

Unaprijed zahvalan!
Idi na stranu - |listaj dalje|