fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

knjiga_gostiju - 21299 - 08.04.2009 : Rammstein RS - best (0)

rammstein dogovor


Evo, redom

Za Špiro-N. Banovci,
Nisam sin funkcionera, moj otac se davno upokojio, a sa strankama nije imao veze, osim što je kao mlad odrapio, pošto je bio pripadnik Četničkog pokreta!

Tako da s tim u vezi, nemam šta reći, i nije sve kako je bilo uvijek, tako ni SDS nije ono što je bio dok ga je činilo sve i svašta, meni je dovoljno što u njemu nisu više Kalinić i Čavić, pa da sam siguran da su dobri!

Siguran sam da ćeš i ti kao i mnogi drugi razmišljati za četiri-pet godina ovako kako ja sad pišem!

Za Kefa,
Moguće je da je greška u u nazivu "tigar" ja se datuma sad tačno ne mogu prisjetiti, ali mi se nekako nameće ili 10 ili 17-18 jun, u glavnom oko tih dešavanja, znam da su bila dva dana sunčana, a treći je kao pala neka kiša, to je koliko se mogu sjetiti, a što se tiče njihove strane, znam da je moj školski drug bio njihov proslavljeni zlatni ljiljan Smajo Šikalo, i ulicu je dobio dole u njegovom Boljakovu, i on je negdje tu oko Sokolja zaginuo!

Šomi-lutalica

Nema tu prijatelju ništa na pamet, nema "rekla-kazala" neću ni o imenima, polovine se i nesjećam više, a neki nazivi koje smo mi koristili tada, ništa ne znače, poput "bato", "zenga", "profa" ili možda se i vi još sjećate onog "caneta iz vojkovića" sa BVP-om, to je iz tog dijela u čemu sam ja učestvovao, moja jedinica je bila takve formacijske namjene, da nisam puno boravio na jednom mjestu, u Vogošći odnosno Rajlovcu sam djelimično proveo taj početak 1993. godine, i dobro pamtim, da je radio samo jedan kafić, onaj dolje prema stadionu, zvao se "madera", i da je bilo lutrija proći od benzinske pumpe autom 100km/h u kapiju TAS-a zbog snajpera sa "Betanije" i Saobraćajnog fakulteta, i znam da je često Vogošća bombardovana, i da se u zgradama u omladinskom naselju nije smjelo paliti svijetlo na onoj južnoj strani preko noći, zbog IC-snajpera, i da su momci iz Vogošće o kojima ti pišeš, dobri momci i ratnici, neke i poznajem, kao Vitka, Penu, Jošića, Sirara,.. ali poslije pogibije Bore Radića, ni Vogošća nije više ono što je bila!

Moj ratni put je bio dugačak kao i sviju vas, i nikoga ne želim da potcjenjujem, ali ni sve stvari ne želim uopštavati! Poput toga da se sve važno sa ovog područja vezuje za jednu stranku i njen politički program, pa ono što ne valja to je SDS, a sve što je dobro to je u nekim drugim strankama, logičnije je da ne valjaju one sve skupa, zajedno sa nama takvim!

Da, umalo da zaboravim, odkud si ti protumačio mene kao neku prijetnju tebi, Bože sačuvaj, pa mi smo Srbi, braća, treba da se držimo zajedno, a ne da se svađamo i mrzimo!

Dođi i javi se kad dođeš, i ovo za Crkvu u Vojničkom groblju Sokolac, znam da je izvođač radova jedan moj poznanik, vaš komšija "Zmaj" Divljanović, a u finansije ja ne ulazim i ne zalazim, tako da ti to ne znam dovoljno!

Za G6a8- Bijeljina,
Ukratko jarane, ne moraš čitati ono što ja pišem. Uostalom, možeš se ti lakše snaći u politici vladajuće, uključiš RTRS, isključiš mozak i eto prave slike, boljeg, naprednijeg, bogatijeg naj-entiteta!
Idi na stranu - |listaj dalje|