fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

knjiga_gostiju - 21292 - 07.04.2009 : Rammstein RS - best (0)

Odgovor od rammstein-a!


Nemoj se zanositi da se o kriminalu u RS može pisati otvoreno iz RS, ne volim da se zamjerim ljudima koji imaju puno para i puno moći, ali neću ni da ćutim ko ove pičke, što savijaju glavu evo trenutno pod jednim Šanjom, siječe našu šumu, možda upravo onu što nam je Radovan obećao, i reže je u "Romaniji" da bi zatim tu dasku prodao po 120 "?? a svi drvoprerađivači su držali cijenu 175", šta to znači čijom imovinom on ruši prerađivače sarajevsko-romanijske regije, pa i ta "nova romanija" je držala tu cijenu, i oni su šokirani, ali ne smiju da pisnu ko pičke, ćute, kažu, mi samo vršimo usluge njemu! ?

Zar je problem razumjeti i razbiti njegove šifre privatizacije, kao recimo robna kuća "Boska", eno on lijepo doveo dvojicu vodećih tajkuna iz Srbije, "zekstra" i "delta", napravili ugovor prodato za pet miliona, koje će oni ko fol uložiti u Bosku, jer je ona "brend", a radnici nastavljaju raditi, međutim mjesecima oni ne ulažu ništa, 0, a radnici rasprodali ono čega je bilo zatečeno u rafovima i mjesecima ostali bez plata, toplog obroka, doprinosa i uplaćenog staža, godinu poslije toga, radnici u štrajk, zaključaju se u "Bosku" i traže da im se neko obrati, niko ih ne j**e. za suvu šljivu, onda oni izlaze na ulicu, i tek onda im dolazi dodik, kaže šta je problem, evo ja ću iz budžeta (opet od nas i naših para) platiti 80% zaostalih dohodaka, i povezati vam radni staž da idete u penziju??

Zamisli, našim parama mi plaćamo radnike koji su trebali da rade kod tajkuna, da idu u penziju, i ta penzija će biti isplaćivana sa naše grbače, a njima(tajkunima) ostaje "Boska", glat, bez i jedne marke, bez bivših radnika, poklon ludog siromašnog naroda RS, bogatim srpskim tajkunima!

O Bože blagi! ?

Poslije ovog kretena, nema tog genijalca koji će moći da sastavi kraj s krajem na njegovom mjestu! ?

Nema tog mozga koji bi izračunao kako sa 20% zaposlenih, da podmiri 40% penzionisanih, 20% nezaposlenih i ostatka 20% djece i školaraca! ?

A napominjem tada nećemo imati šta više prodati, jednom se prodaje telekom, petrol, šume, rafinerija i ulje!

Evo sad je kriza lupila RAOP ovdje u Lukavici, ne zna se ishod, jer ističe ugovorm definisan rok iz kolektivnog ugovora sa radnicima i novim vlasnikom bivšim fudbalskim sudijom Babarogićem!

Isto sranje je i u Famosu!

Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|