fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 21259 - 03.04.2009 : Rammstein RS - best (0)

RE:Luka Petrović


Hm, da i ja kažem nešto za dnevnik...

Pod imenom Luka Petrović, predsjednik ratne opštine Centar, je tipični predsjednik opštine bez opštine, ili kurton opštine, kojih je u toku rata bilo na desetine, a radio je dotični isto ono što i Kosta na Vučjoj Luci aka Starom Gradu, u vrijeme kad kurtoazije radi, pored vojne vlasti neko mora da predstavlja i civilnu vlast!

Taj Luka predsjednik opštine, se malo vozio traktorom sa kumom Blagojem Markovićem sa Barica, i tako usput neke stvari razvozili gore-dole, ne znam zašto se on zamjerio Miru Krajišniku i kolika je ingerencija bila Krajišnikova da ga uhapsi, ako ga je on hapsio, ili je iza toga stajao Medić! ?

Uostalom, sva ta situacija oko Vogošće je bila nejasna, osim što ste imali jaku artiljeriju na Poljinama i Paljevu, a jedan dio u Riječici, iako je to mislim kontroliso Josip, sve ostalo je bilo na granici očaja!

Silni ste mi vi borci, kad se sjetim samo koliko sam čizama poderao vraćajući linije, na Mijatovića kosi, Golom brdu, pa sve dole do Zabrđa i smrdljivog Sokolja!

Sad će neko da tvrdi da vam je to SDS preporučio da napuštate rovove, kako bi zagorčavao sudbinu sarajevskih Srba?

A šta nam vrijedi sad se jadati na ono sve čega je bilo u ratu, kakve su sad pljačke u toku, pa svi oni iz rata su bili male mace, u odnosu na ove sad trenutno vladajuće oligarhe!

Šta naš vajni premijer, ratni dezerter, misli o nama srpskim borcima, svako je mogao da vidi iz filma, specijalno rađenog na tu tematiku TURNEJA, a sponzor filma je između ostalog dodikova vlada, onda ovaj mračni RT RS, i još nekoliko opština iz tog laktaškog regiona!

Akteri ovog nazovi filma su ona mrcina voja brajović - tihi, mrcina dragan nikolić - prle, sve skupa sa mrcinom emirom hadžihafizbegovićem, baš onaj što poručuje Srbiji i Srbima, da nisu oni slali topove na Zlatibor i Kopaonik, valjda mu žao što nisu, kao što je Srbija na Jahorinu, Romaniju i Trebević i još između ostalog poruči "ne možete vi pobit koliko muslimanka može rodit" sve to od naših para, napravi Dodik majstor prevara i obmane svijesti i servira naraštajima da uče kako su srpski borci bili kromanjonci, neandrtalci, majmunskih osobina u komuniciranju, pa tako, mi ćemo proći i nestati jednog dana, a ratne priče će ostati onakve kakve nam je laktašenko specijalno naručio!

Ja opet ovdje pitam, hoće li neko zaustaviti ovu divljačku pljačku divljačkog SNSD-a Sarajevsko-romanijske regije?? Pa ćemo tek onda na miru sve sumirati da se vidi koliko je ko čega mazn'o?

Taman kad smo pomislili da smo se definitivno riješili zauvijek raznoraznih Joja, kad ono dođe nam fakat hiljadu drugih i gorih Jojčića!
Idi na stranu - |listaj dalje|