fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 21258 - 02.04.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Gromovnik i Somi Lutalica - novi donatori


Mnogi od vas, koji ste posjećivali ovu stranicu prije nekoliko godina, se sjećaju nadahnutih komentara našeg Gromovnika. Njegovo pisanje je u mnogome promjenilo sadržaj ove stranice, jer je među prvima počeo da piše o Vogošći, a njegov komentar o Mići Vlahoviću je bio prva iskrica, koja je prerasla u vatru zvanu "akcija za preimenovanje jedne od ulica Aleksandrova u ulicu Miće Vlahovića".

Sa zadovoljstvom objavljujem i to da se Gromovnik uključio u akciju obilježavanja Mićinog imena, nudeći pomoć a i 50+ evra, kako bi to Struja rekao "sve zavisi od situacije".

Gromovnik je u kontaktu i sa našim donatorom Somi Lutalica, borcem koji je sa Mićom Vlahovićem išao rame uz rame na neprijateljske rovove. Gromovnik mi takođe garantuje da je Somi ozbiljan čovjek i da je njegovo obećanje od 300 kanadskih dolara ozbiljna ponuda. Somi je čak poručio da je spreman dati koliko god bude potrebno da se ova akcija realizuje.

Iz Gromovnikove poruke, koja je pristigla putem email-a, želio bih i da izdvojim jedan komentar:

Pozdrav i samo da znaš da svakodnevno, po više puta otvaram tvoju stranicu i da se konačno počelo pisati onako kako sam ja priželjkivao od samoga početka......
Idi na stranu - |listaj dalje|