fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 21245 - 31.03.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (2)

Porodica Špirić na listi donatora


Ovih dana javila se Nataša Vasić rođena Špirić sa željom da bude donator u akciji za preimenovanje jedne od ulica Aleksandrova u ulicu Miće Vlahovića.

Nataša je poslala sledeći email:

Ja bih htela da učestvujem u akciji obilježavanja imena našeg Miće Vlahovića i priložila bih 30 evra. Znam da to nisu neke velike pare, ali vremena su teška pa u ovom trenutku ne možemo više. Eto, kada bude došlo do toga da se novac sakuplja pošalji mi informaciju kako da dostavimo novac.

Nataša, hvala mnogo jer znam da je novac od srca. Čak i iznos od deset evra je sasvim pristojna svota jer pored količine novca masovnost u akciji je veliki pokazatelj da svi mi cijenimo žrtvu Miće Vlahovića, po mnogima jednog od najvećih heroja sarajevskog ratišta. Novac ne moraš da šalješ - biće mi veliko zadovoljstvo da vam ponovo dođem u goste.

Naime, za Novu godinu sam imao zadovoljstvo da budem gost u kući porodice Vasić - Špirić. Doček je bio skroman, ali pun one tradicionalne domaćinske topline po kojoj smo mi Srbi na daleko poznati. Uživao sam u svakom momentu i obećao da ću ponovo zakucati na njihova vrata kada god me put nanese kroz Nove Banovce.

Porodica Špirić njeguje uspomenu na Nebojšu Špirića koji je poginuo u toku zadnjeg, građanskog rata. Natašin brat, Nebojša Špirić, je nakon Dejtona prenesen i sahranjen na Vojničko groblje u Sokocu.
Idi na stranu - |listaj dalje|