fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

izbori - 21189 - 24.03.2009 : Rammstein - best (0)

Za urednika


E baš fino od tebe poštovani uredniče, da si se potrudio da demantuješ moj komentar, a i da sad vidim, da se spominje i nekakvo letenje glava, hm, možda vi to želite, ali eto toliko ste dobri pa nećete to da radite, ili ste svejedno svjesni da ćete nas pobiti sve odjednom, da ne gubite vrijeme na pojedinačno ubijanje!
Ja se vas komunjara nisam bojao ni prije devedesetih, a ni sad, pa vi izvolite, a da znate ubijati, u to ne sumnjam, vidio sam kako ste skinuli glavu onom nesretnom Milanu Vukeliću, u sred Banjaluke!

Šta ste uradili sa našim Nešom Batinićem? Zbog koga i od koga je morao pobjeći, ako je pobjegao ili je trajno uklonjen, i ko mu je prijetio otkazom sa posla prije nego je nestao bez traga i glasa! ?

Ja sam dao svoj glas SDS-u, za razliku od onih koji su zajedno sa turcima iz Koštice, Knežine, Novoselaca, Mičivoda,.. glasali za snsd-ovu listu i njihovog načelnika! Ja sa turcima neću ništa zajedničko, pa ni načelnika!

Samo se pitam da li se ti praviš lud, ili si toliko neinformisan, kad misliš da su SNSD-ovci neki novi likovi, neki novi ljudi, pokretači propalih sistema?? Zar orav, pa da ne vidiš da su tu evoluirani kadrovi svih profila i sistema, od onog koji je sasjekao UNIS i prodao ga u djelovima, i rasprodao zalihe ležajeva, i pinole, za stotine hiljada maraka, koje direktno stavio u svoj džep, pa onda likovi koji su uništili KRAS i KTK Knežinu, pa onda šef vaše partije, koji ima najdeblji kriminalni dosije, koji je onomad proklinjo a. d. "Romaniju" sa riječima "dabogda se mrtvim kolcem zatvorila"!! Čovjek koji je "Klaonicu i Industriju mesa sokolac" uništio, radi vlastite mesne industrije? Nisu li ti krimosi prodefilovali kroz sve režime i sve političke partije i opcije i skrasili se na kraju svog evolutivnog puta u snsd! ? Kriminal u tzv. "Šumama Srpske" prevazilazi ček i ovovremenski prostor, to su cifre od kojih se vrti u glavi, a stanovništvo iz dana u dan sve bjednije i jadnije!
Idi na stranu - |listaj dalje|