fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sc_komentari - 21170 - 23.03.2009 : Rammstein Sokolac RS - best (0)

RE:Sokolac (ne)će 'ustati'


Pitam se odakle mi je poznata ta vaša SNSD-ovska retorika, Milice, ko si ti da mene nazivaš zločincem?

I koji sam to ja zločin prema tebi izvršio? Ja te i ne poznajem, i ne treba da te znam, jasno je da si ti zagrižena dodikovica, i ništa više od toga, a za mene tvrdiš da sam SDS-ovac, naprotiv ja nisam član SDS-a, a vjerujem da si ti bila, pa si naknadno promjenila ćurak!

Nisam ja jedini koji je morao potražiti zaradu na nekom drugom mjestu van Sokoca, uostalom trenutno je više Sokočana angažovano po građevinama na crnogorskom primorju, nego u sokolačkoj kvazi privredi!

To što vi nazivate privredom je živi očaj, ulaganje u tajkune po aminovanju vladajuće strukture, do formiranja čisto jednopartijskih kvazi preduzeća je za anale bizarnosti i pokvarenosti!

Sva moja nepokretna imovina stoji na Sokocu, i ja je nisam ni prodao, niti ću, a sve sam pošteno stvorio svojim rukama, a tim istim rukama ništa sa Sokoca nisam odnio nigdje, i to ću ti argumentovati, samo kaži kad i gdje da se sretnemo baš na Sokocu!

Da su svi sokočani napravili ili uložili u Sokolac koliko sam ja, mi bi danas ličili na grad, a ovako na šta ličimo! ?

Ko se godinama čepuljio za državni stan, ko je sve bio privilegovan po tom pitanju? Ko su bili članovi partije? A ko su sadašnji članovi partije, samo sa malo izmjenjenim nazivom? A zna se i ko je vlastita sredstva ulagao za izgradnju porodičnih kuća?

Rat sam prošao od početka do kraja, a koliko je vama stalo do boraca i njihovog stanja, vidjelo se kad ste pokušali da proturite svog čovjeka na mjesto predsjednika boračke skupštine, prošle sedmice na sjednici BO! Nije vam prošlo, jednostavno narod je to prozreo od vas i nije ga prihvatio!

Kad ovaj vaš Načelnik Opštine podnese ostavku u toku ljeta, ti se kandiduj za novog načelnika opštine, pa okušaj svoju sreću, baš me interesuje ima li još naivnih, da opet povjeruju u vaše i laktašenkove bajke o privrednoj renesansi i boljitku svih Sokočana i podrže tvoju kandidaturu! ?

Poštovani,
ne kažem da se Sokolac usrećio sa SNSD-om, ali mnogi od nas vjeruju da je i to je pomak iz mraka koji je nad Sokocem vladao punih šesnaest godina.

SNSD kadrove ne smatram sposobnim, ali su oni i takvi kakvi jesu bolji su od SDS-a.

Za onaj "boljitak" koji je SDS donio Sokocu trebalo bi 50 godina poštenim i sposobnim kadrovima da stvari vrate na početak devedesetih. Ako si mislio da to SNSD može da uradi za nekoliko mjeseci, onda si u još većoj zabludi nego kada si na zadnjim izborima glasao za SDS.

Ali neka, bar se sada ne gube glave tako često kao za vrijeme velikog "pomračenja Sunca".
Idi na stranu - |listaj dalje|