fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

losi_srbi - 21046 - 15.03.2009 : Patagon Olovćić Olovo - best (1)

Srpski izdajnici


Imam potrebu da repliciram na temu srpski izdajnici. Pomenuste Slavišu Šućura, divan čovjek i dobar borac. Ne toliko koliko ga uzdižu, ali dosta dobar. Više puta sam bio sa Slavišom na položaju kada je gađao pa i tada na Nišičkoj visoravni. Nije istina da je Slaviša gađao crkvu na Nišićima. Prvo položaj sa koga je dejstvovao nije mu to dozvoljavao, a i svaka granata se čuvala se za kontranapade sa srpske strane.

To je bilo onu veče kad smo od vas uzeli kotu Mačak. Tri su vaša tenka petljala na asfaltnom putu ali nisu smjeli da krenu prema Drinčićima. Tukao ih je zis sa pogledina. Slaviša je tu došao sa skalamerijom, jer se akcija trebala nastaviti dalje.

Jedne prilike pravio nam je probleme jedan zis sa Brda, tj. rodnog sela Milovana Žuge. I tukao je taj ZIS po gradu i po liniji i dojadio nam svima. Eh, Slaviša je došao i prva meta za gađanje bio mu je taj ZIS. Svi smo čekali na prvi pucanj. Gruhhh. Opali on a granata pogodi na metar ispred ZIS-a. Toliko o njegovim sposobnostima i neosnovanim optužbama, a to što ga neko prozva srpskim izdajnikom, pa to je bez veze.

Veći vam je izdajnik Milovan Žugić. Više pažnje posvetite njemu. Dok ste vi ginuli i trunuli u rovovima Milovan i Vojo su zgrtali novac i šakom i kapom. Pa po čemu je on to bogastvo zaslužio. Samo da se malo zamislimo.

Milovana je bilo na sve tri strane a mi patrioti i nazovi hrabri borci ne smijemo ni kazati gdje smo ratovali i šta smo propatili, jer možemo nehotice da se zamjerimo ratnoj formaciji ratnih profitera koji bi nas mogli poslati na biro za zapošljavanje i onda nam samo ostaje štrik ili samoubistvo.
Idi na stranu - |listaj dalje|