fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

profiteri - 21043 - 15.03.2009 : Nenocc Pescano Selo - best (0)

Vaganje dolara


Mislim da je svima nama jasno koji cilj imaju komentari koji dolaze iz susedne države, od strane Bošnjaka. Nisu samo Karadžić, Milošević, Tuđman, Alija, Šukanović punili svoje džepove, takve stvari se dešavaju manje-više svugde. Poznat je primer bivšeg predsednika Francuske - Širaka, afere "Augusta u Belgiji"...

Što se tiče Rašinih "maraka na kile", u to je normalnom čoveku teško poverovati. Svima je poznato da je srpska dijaspora mala i ne najbolje organizovana.

Upravo je Alija bio taj koji je Marke vagao na kile. I ne samo Marke! Dolazili su tu i silni arapski dolari od nafte. Takođe je javna tajna da su Tudjman & Co delili pare koferima, po sistemu: meni kofer, tebi kofer...

Rašo Dabić mogao je samo da vaga u gramima ili eventualno u dekagramima. Ne nameravam da ga branim, ima on boljeg advokata od mene.

Mi bismo pre svega trebali da čuvamo ono pozitivno što nam ostade od Raše i da se ne osvrćemo na ono sta kažu Bošnjaci. Ja uopšte ne sumnjam u njihove dobre namere!

Takođe ne shvatam naše političare da toliko dozvoljavaju rad na crno, da privatnici ne uplaćuju za penziono i zdravstveno osiguranje, dozvoljavajući im da se na taj način bogate a da istovremeno državna kasa bude prazna, a narod sve siromašniji.

To će naravno imati za posledicu da će izostati investicije u infrastrukturu, zdravstvo, školstvo... a sa druge strane će doći do odliva mladosti, što može imati vrlo negativne posledice za budućnost svih nas, pa i naće Republike Srpske.

Obraz švercera i profitera je takav kakav jeste. Ništa se neće popraviti pišući o njima. Još će početi da se umišljaju da su važniji nego što jesu. Zato smatram da bi bilo važnije da se malo više piše o pravim problemima.

Sa verom u Boga i Otadžbinu.
Idi na stranu - |listaj dalje|