fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

profiteri - 21036 - 15.03.2009 : Srdjan Vukovic pale - best (1)

Prijatelji i neprijatelji


Počelo se pominjati profiterstvo i ostala ratna nedjela. Ja lično ne volim da diskutujem na tu temu, ali nije loše što se i takvi objavljuju. Žao mi je ako neko pogriješi pa prozove one koji nisu imali vezu sa bilo kakvim švercom, a isto tako, neka oni, koji demantuju da su neka imena učestvovala u tome, razmisle da li je to zaista tako, pa onda neka ih svrstavaju u listu čestitih Srba.

Ovde je neko pomenuo "stvaranje neprijatelja", pa nažalost, ti šverceri su sami sebi napravili titulu neprijatelja. Oni su to nama od onog dana kada su počeli da prodavaju oružje onima koji su im ubijali najmilije, mada, mislim da su ti isti svoje najbliže sklonili daleko od puškometa.

Ovde su se pomenuli mnogi srpski junaci, i još ne vidjeh da je iko demantovao da nisu zaslužili da se tako zovu, i da to i jesu, pa zato i mislim, ako se neko pomenuo kao švercer i profiter da to u stvari i jeste, a poslije ovoga rata je to bilo lako i uočiti. Znalo se brate koliko je ko imao a koliko i ma sada, pa odakle?!

Hvala uredniku što su sva imena pojačana crnom bojom pa mi je lakše čitati tekstove, tako što tekstove u kojim se pominju imena od kojih mi je muka već odavno, samo preskočim, čitam o junacima i borcima, o onima koji su zaslužili respekt.... O pokojnima koji su zasluzili da im se na grobu poklonimo i svijeću prislužimo!!!

Srđane,
hvala na lijepim riječima. Ja koristim tkz. "masna slova" i zbog toga što Google voli naslove i riječi pojačane crnom bojom. Zbog toga i molim posjetioce foruma da obavezno napišu naslov koji će osmisliti njihov tekst.
Idi na stranu - |listaj dalje|