fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 20996 - 11.03.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Dvije Milice iz Skandinavije


Kao što svam već ranije pomenuo, prvi donator u akciji za promjenu naziva jedne od ulica Aleksandrova, u cilju obilježavanja ovozemaljskog djela srpskog heroja Miće Vlahovića, bila je Mica iz Evrope, ustvari Milica iz Skandinavije sa obećanim iznosom od 50 do 70 evra.

Moram da priznam da mi je trebalo dosta vremena da shvatim, da sam u prethodnih nekoliko dana razmijenio 3-4 poruke sa jednom drugom Milicom, koja živi u Švedskoji i želi da sa istim iznosom od 50 evra pomogne ovu akciju.

Ovom prilikom se ovoj drugoj Milici izvinjavam na zabuni.

Pošto o ovoj prvoj Milici ne znam mnogo, sem da nema mnogo veze sa Srpskim Sarajevom, sada već sa sigurnošću mogu da konstatujem da je naš najnoviji donator takođe Milica, koja za razliku od ove prve Milice tj. Mice ima dosta zajedničkog sa Vogošćom, Ilijašom i ostalim mjestima tog regiona. va.

Ova "nova" Milica mi je dala dosta informacija u vezi pisanja "Pravog" i Jove Pejića, pa ću neke stvari uskoro objaviti.

Ovom prilikom želim da se i jednoj, a i drugoj Milici zahvalim na ovom velikodušnom gestu, koji puno znači za uspjeh ove akcije.
Idi na stranu - |listaj dalje|