fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

profiteri - 20995 - 11.03.2009 : Luger Vukovic Pale - best (1)

Svaka čast Ratku Adžiću!


Evo, pomenuste šverc u Ilijašu i samog Ratka Adžića koji je, kako neko napisa švercovao sa Hrvatima? Sve je moguće, ali znam da je isto tako plakao na Palama na kraju rata kad mu nisu dali kamione za iseljavanje stanovništva iz Ilijaša i da su ga svi gledali kao jednog propalog čovjeka. Ako nije ovo istina neka me isprave oni koji su bili tada sa njim.

Ratka sam sreo i poslije rata u Bijeljini, kada je bila prva registracija birača za glasanje i znam da je tada živio u jednoj maloj kućici sa porodicom, te prilike sam ga sa ponosom predstavio nekim osobama koje su se kasnije divile njemu i njegovom doprinosu u ratu.

Kasnije sam čuo da je otišao za Beograd.

Preko jednog čovjeka sam ga i pozdravljao kada god sam bio u prilici, a i dobijao pozdrave od njega.

Možda će ovo i pročitati neko njemu blizak i zato bih želio i sada da ga pozdravim i zahvalim mu se za sve što je učinio u Ilijašu i za moju porodicu nakon tatine pogibije.

Pozdrav!

Luger,

Kao prvo, hvala ti za ove lijepe riječi. Gotovo svi posjetioci ovoga foruma imaju pozitivno mišljenje o Ratku Adžiću, kao uzornom Srbinu, i izuzetno poštenom čovjeku. Međutim, gotovo je nemoguće naći čovjeka u vezi koga bi se mi Srbi složili u pogledu ocjene karaktera.

Većina nas vjeruje da je Ratko Adžić izuzetno pošten čovjek, nekada bio a ostao i dan-danas. Hvala mu za sve ono što je uradio za srpski narod u Ilijašu, a i mnogo dalje. Nije bilo lako ostati pošten među svim onim lopovima, koji sebe nazivaju "srpskim političarima". Lično sam čuo kako ga jedan političar sa Pala proziva pa kaže za Ratka da je on "budala koja pokušava da ostane pošten".

U kontaktu sam sa porodicom Ažić koja živi u Beogradu. Dunja Adžić studira informatiku u Beogradu, i posjetilac je ovoga foruma.

Pozdrav,
Željko Tomić
Idi na stranu - |listaj dalje|