fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

losi_srbi - 20909 - 04.03.2009 : Struja struja - best (1)

Riječ je riječ!


Poznato je i to da su linije "pucale" uvijek tamo gdje je bilo šverca, a u tom poslu ni mi Ilijašani nismo bili bezgrešni. Zato hoću da pomenem neka imena, kojima danas ne možemo baš da se ponosimo.

Uvijek me je nervirala ta naša lažna srpska solidarnost. Namjerno kažem "lažna" jer znam bar trojicu "boraca" koji su sami sebe ranili, a danas primaju invalidnine, i to Bogami dobre. Momak koji ima orden Miloša Obilića je invalid, a radi na građevini, lično ga poznajem.

Evo, ja ću da kažem jasno i glasno, ne mogu više da ćutim. Da li ima iko iz Podlugova ko može da kaže da nije čuo čime se bavio Dragan Okilj? Da li ima mjesta gdje je on švercovo cigarete a da bar neki borac nije poginuo na toj liniji. On je u to vrijeme imao bar milion maraka, kada se moglo sa deset maraka živjeti bar deset dana. Ovo su svi znali, svi su šutjeli.

Ja bih želio da na ovom mjestu pokrenemo jednu akciju pod nazivom "Jedan forumaš, jedno ime", u kojoj bi svako od nas naveo po jedno od onih koji primaju lažnu invalidninu. Ako nekaa zaživi revizija invalida, da bar imamo svoj spisak, a svako ime neka ide na čast onog koji ga napise. Taj novac koji oni primaju bi bio bolje utrošen na borce koji teško žive.

Malo apstraktno, ali pošteno. Bog neka čuva poštene Srbe.
Idi na stranu - |listaj dalje|