fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

rat_olovo - 20851 - 28.02.2009 : Struja - best (0)

Fagot


Toga jutra trebalo se spustiti u selo Hajde. Kao za inat, magla se spustila tako da se u pravom smislu riječi nije vidio prst pred nosom. Vrbas je nervozno šetao i kao i obično ni riječi nije progovarao. Rekao je da mu treba par dobrovoljaca da priđe malo bliže jer magla nije dozvoljavala neko izviđanje.

Nakon pola sata, dobili smo poziv radio vezom da siđemo dolje jer je sve čisto. Niko nije imao pojma da je on već u selu. Takav je on bio komandant! Život borca mu je uvijek bio na prvom mjestu.

Prilikom pretraživanja kuća, u jednoj od njih smo pronašli, tada najsavremenije protivtenkovsko oruđe "Fagot", čiji se projektil navođeni laserski, tj. bez žice.

Ovo je još jedan dokaz kako su muslimani bili "nenaoružani".

Struja! Zamolio bih tebe, a i sve ostale, da prilikom upisa komentara upišete i svoju email adresu. Na ovaj način mi olakšavate posao da potvrdim vaš identitet. Meni se više puta dešavalo da se neko predstavi pod "lažnim" imenom, čak i kao "Vogošćanin Pravi".

Ako si jednom upisao tvoj email, molim te da ubuduće to redovno činiš. Tvoj email je za mene i neka vrsta "lozinke". Pored toga, vi tako možete da dokažete da ste autor nekog članka, u slučaju ako hoćete da napravite neku ispravku.

Ja ne zahtjevam da koristite važeće email adrese, mada vi možete imati i neke koristi od toga u slučaju da neko pokuša da vas kontaktira. Vjeruj mi, do sada su mnogi imali koristi od toga što su upisali svoju pravu email adresu!

Polje "Prezime" više nije obavezno za unos. Pored email adrese, bio bih zahvalan svakome ko osmisli i neki naslov. Članci sa naslovom - izgledaju ljepše!
Idi na stranu - |listaj dalje|