fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas - 20776 - 24.02.2009 : Srdjan Vukovic Pale - best (0)

Srednje


Želim da pozdravim sve srpske borce širom svijeta... Ovako kažem jer naših boraca, zahvaljujući svom iskustvu i hrabrosti ima danas i u Iraku, gdje zarađuju hljeb jer nisu došli do solidnog posla u našoj Republici.

Tek sam nedavno saznao za ovaj sajt i riješio sam da se javim. Borbe oko Srednjeg su mi veoma dobro poznate, i sam kao učesnik znam vrlo dobro šta se dešavalo. U Srednjem od strane srednjaka, niko nije bio ubijen i masakriran, muslimani su bezbjedno napustili svoje domove, što mi je u neku ruku i žao jer nam se od nekih i o glavu obilo. U selu Boksići ubiše na kućnom pragu sina i majku, danas isti šetaju po Srednjem. Na selo Medojeviće su napadali ukupno 11 puta, samo je poslednji napad bio ozbiljan, i čcestvovao je samo 1 tenk i omogućilo im se da se izvuku prema Stomorinama. Često su išli na Medojeviće i po trojica momaka, prepada radi.

Ipak, 1995. godina je bila najteža za taj dio ratišta, ali zahvaljujuci Draganu Josipoviću koji je svo vrijeme muslimanske ofanzive bio u Srednjem i rukovodio operacijama i odbranom, nisu uspijeli da nanesu veće gubitke. Oni koji su tu i bili znaju da je tako. Naravno, želim i da zahvalim iskrenim srpskim braniocima tog dijela Srpske, da ih ne imenujem, pokojnima neka je vječna slava i hvala! A za lopove, koje ovdje neko pominje i kao vojvode i junake.... napraviti zaseban sajt, čisto da ih ne mješamo sa pravim imenima koja izgradiše ovu republiku u kojoj živimo.
Idi na stranu - |listaj dalje|