fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 20691 - 18.02.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)


Dragan Opačić - najnoviji donator u akciji obilježavanja imena Miće Vlahovića


Još jedan mladi Aleksandrovčanin je preko Googla našao ovu stranicu, pročitao ove naše priče o Mići Vlahoviću i izrazio želju da podrži ovu našu akciju preimenovanja jedne od ulica Aleksandrova u ulicu Miće Vlahovića.

Dvadeset-petogodišnji Dragan Opačić nije poznavao Miću Vlahovića, ali se sjeća da je imao jedanaest godina kada je na seoski stadion sletio helikopter donoseći u njegovo rodno mjesto puno tuge i ovozemaljske ostatke Miće Vlahovića.

U godinama koje slijede, naslušaće se ovaj uzorni mladić dosta lijepih priča o Mići Vlahoviću, čovjeku i drugu. Najviše priča mu je ispovjedao njegov kum, Miodrag Dikliš - Micko, inače dobar drug Miće Vlahovića. Onu drugu stranu Miće Vlahovića, borca i srpskog junaka, je upoznao iz priča na ovoj stranici.

Evo i jednog isječka poruke koju mi je poslao ovaj mladić:

Ovim putem želim da vam kažem da ću se truditi da pomognem koliko god mogu u ovoj akciji, a priložiću i donaciju od 20 evra, jer sam trenutno toliko u mogućnosti. Takođe želim da pozdravim sve one koji su poznavali Miću Vlahovića... Bog čuva Srbe... S poštovanjem Dragan Opačić.

Dragane, od srca ti zahvaljujemo. Tvoja donacija za mene ima posebnu vrijednost zbog tvojih godina, ali i činjenice da u Aleksandrovu ne "cvjetaju ruže" bar što se finansija tiče. Ni ja u tvojim godinama nikada nisam imao dovoljno novca, pa cijenim tvoje odricanje. Zato ti se još jednom zahvaljujem!

Ja se ne brinem da u ovoj akciji nećemo sakupiti dovoljno novca. Međutim, bilo bi mi jako drago da još malo popravimo "brojčano stanje" onih koji podržavaju ovu akciju.

Molim te da stupiš u kontakt sa Sašom Šurićem - Belim ili Marijom Maksić, i razmjeniš telefone tako da te oni mogu kontaktirati kada bude trebalo. Oni su bar vikendom u Aleksandrovu.
Idi na stranu - |listaj dalje|