fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 20629 - 14.02.2009 : Mirsad ČolakoviČ olovo - best (0)

Istina i samo istina


Obraćam se momku koji piše o Nišičkoj visoravni.. Iskrene pohvale za istinitost. Kruška, Lipa, Gradina, Konsko, Kundakov grob, Mačak, Malinovca... tačno je sve što si opisao. Ali daj budimo realni koje počeo rat, mi iz Olova ga nismo počeli, a nismo ga ni željeli a kada je zagudilo izašli smo na neke kote i tako je sve počelo.

...

Srbi su živjeli i prije rata i u ratu u Olovu a žive bogami i poslije rata i to isto kao i mi. Znači to nam nije trebalo. Pišeš za Vasu Janjića da pogide više bijambarske pećine. Iskreno žalim za Vasom, to je moj školski drug i dobar prijatelj sa kojim sam završio gimnaziju u Olovu. Nek mu je pokoj duši... A ti prijatelju dođi u Olovo vidjećeš dosta stare raje. Vidjećeš i olovske Srbe, vidjećeš i srpsku i katoličku crkvu a i džamiju. Svetri bogomolje su tu, gdje su i bile 1992. godine. Kad se sjetim samo ofanzive na Kruševo, pa tu vas je prijatelju pljeva ostala i zašto nizašto. Više tehnike i ljudstva ko tada od strane vas nisam vidio ni na manevru ali džabe je... A kada nam je Bolo pogino toliki se inat javio u borcima da ste imali ne znam koje oruđe i ne znam koliko vojnika ne biste mogli proći u Olovo.

I zašto jadan onoliko izgiboste za koju Republiku Srpsku, za koje Srpstvo. Sjedi ispeci sebi kahvu ili kavu pa analiziraj ovo malo. Koju ti imaš korist od te Republike Srpske, kad ti je Dodik došao da obiđe slavne srpske borce da vidi kako oni žive. Ma hoće ku***, Boli njega ona stvar za vama ko i Tihića za nama. Ovi današnji šuftovi i vaši i naši su ko pijavice piju narodu krv i ne silaze sa grbače narodu.

Moj prijatelju dosta ti je bilo što si trunuo, kao i ja, četiri godine po krivajevičkim šumama pa i sada se patiš ko i ja očekujući bolje sutra a ono nikako da dođe. Pa i kada počne dolaziti i kada se narod počne malo družiti političari odmah u dreku kako su ugroženi nacionalni interesi i hajde na početak. Dok je god tako oni će uživati u blagostanju a mi kao robovi čekati neki novi dan kada će doći ono staro vrijeme... ali ono nikad više neće doći jer nema više Tite.

Pozdravljam te druže i ne ljuti se ovo je brzopotezno iznošenje mišljenja sa moje strane ako budeš nagodan pisaćemo o nekim događajima i sa moje strane dok je taj prokleti rat bjesnio i nosio glave. Do ponovnog pisanja!
Idi na stranu - |listaj dalje|