fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 20477 - 04.02.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)


Nikola Zarin - donacija za Miću Vlahovića iz NjemačkeNikola Zarin, je od sestre i zeta saznao za ovu akciju, pa se onda potrudio da na internetu pronađe ovaj forum i moju email adresu. Piše mi i to da su ga jako pogodile priče o Miću Vlahoviću, pa je odlučio da i on podrži ovu akciju sa prilogom od 60 evra.

Evo i poruke koju mi je Nikola poslao:

Ja imam 26 godina, poreklom sam iz Aleksandrova, i već deset godina živim u Nemačkoj. Srećan sam što znam da su junaci poput Miće Vlahovića bili dio mog detinjstva, i da su bili spremni dati život za svoj narod i svoju zemlju. Za ovu akciju mogu da izdvojim 60 evra. Puno pozdrava i javite mi kada bude trebalo poslati novac.

Nikola Zarin, Görlitz


Nikola, mnogo ti hvala! Posebno mi je drago da ova donacija dolazi od jednog mladog čovjeka, ne mnogo starijeg od Miće u trenutku kada je poginuo. Divno je i to što nisi zaboravio svoj rodni kraj.

Ako možeš nekako da isplaniraš da tvoj cijenjeni prilog bude na raspolaganju u Aleksandrovu, tj. kontaktiraj tvoju sestru, od koje će Beli i Marija moći da prikupe novac kada to bude trebalo. Mislim da je ovo najprihvatljivije rješenje. Mislim da je sasvim u redu ako novac ostaviš u Aleksandrovu kada budeš dolazio na ljeto u Banat.
Idi na stranu - |listaj dalje|