fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 20474 - 04.02.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)


Miroslav Gajin - Rus, novi donator za našeg MićuDanas još jedna radosna vijest! Danas mi se javio i gospodin Miroslav Gajin zvani Rus sa željom da se priključi akciji obilježavanja imena Miće Vlahovića. Ovo je dio email-a, koji sam dobio od njega:

Ja sam iz Aleksandrova i želim da pomognem u akciji za menjanje imena Željezničke ulice u ulicu Miće Vlahovića. Mića je bio jedan veliki čovek i učinio je mnogo za srpski narod. Kao takav, zaslužuje on mnogo više, i ova akcija je samo jedan sićušan dio onoga što bismo trebali da uradimo za njega kao znak zahvalnosti za njegovu žrtvu. Dobro je što ste ponovo pokrenuli ovu akciju, koja je posle prvog neuspeha, nažalost zapostavljena.

Ovom prilikom želim da pozdravim moga komšiju Sašu Šurića-Belog, koji vas je podržao u ovoj akciji, i zbog toga moja porodica i ja želimo da učinimo isto, pa ćemo sa zadovoljstvom priložiti 100 evra. Zovem se Miroslav Gajin - Rus i molim vas da mi odgovorite da li ste primili ovu poruku jer ne znam dali sam poruku poslao na pravu adresu pošto sam članak našao slučajno na NET-u. Pozdrav Republici Srpskoj i neka Bog čuva Srbe. Hvala vam za ovu akciju!


Miroslave, hvala ti mnogo na velikodušnoj ponudi. Budi u kontaktu sa Belim i Marijom, jer su oni glavni organizatori za prikupljanje novca za Aleksandrovo.
Idi na stranu - |listaj dalje|