fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 20398 - 31.01.2009 : Budo delija ;;;; - best (0)

Dobro glumiš!


Tebe ne mogu da shvatim, iako smo gotovo istog misljenja, kad pišeš tako pun emocija o švedskim pederima, o rađanju malih plavih vas pravih i da vas smatraju ljudima jer ratujete. Po toj logici Čehe i Slovake ne smatraju ljudima jer se raziđose u miru.

Boli njih neka stvar za sve nas skupa i za Palestince i Izraelce i za Iračane i da ne nabrajam dalje. Ravnodušnost, to je ono što ih krasi. Ako si mislio, a znam da nisi, jer nisi toliko glup ko Pitar, da vas zbog toga cijne a nas ne, pa znaš i sam da oni ne cijene ništa, kako mi cijenimo i da ti to sigurno neće pokazati, da ne vjeruju u ništa da nemaju osjećanja kao mi i da mi smatramo nešta i umišljamo koliko vidim.

Ti vrlo dobro znas da je učešće slovenske krvi samo kap u moru u odnosu na Arape, Azijate, crnce, žute i da ne nabrajam dalje. Tebe koliko vidim puno muči što si otišao i sad da bi umirio savjest držiš meni lekciju iz patriotizma istovremeno umirujući sebi savjest da si ti pravi a ja krivi. Sa jedne strane pišeš šta su sve SDS-ovci negativno uradili, unazadili, opljačkali i ne zanam sta nisu, za to si u pravu a sa druge strane me kritikuješ što sam otišao. Vidim ti si ostao na Romaniji.

Ovde se ne radi moj prijatlju niti o tebi niti o meni. Za nas je kasno da mijenjamo neke stvari. Ovde se ne radi o nama nego o našoj mladosti koja sada masovno napusta naše krajeve a znamo i zašto.

Sutra ćes bojim se i njima da čitaš lekciju i da im kažeš da nisu pravi a ti i Pitar jeste.

Sve dok možeš da biraš gdje ćeš da živiš, dobro je.
Mi smo izabrali, i nemoj sad da ti je žao.
Pozdrav gori Romaniji.
Idi na stranu - |listaj dalje|