fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 20308 - 26.01.2009 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)


Saša Đurić najnoviji donator u akciji za ulicu Miće Vlahovića


Još jedan stanovnik Aleksandrova je izrazio želju da podrži akciju preimenovanja Željezničke ulice u ulicu Miće Vlahovića. Riječ je o Saši Đuriću - Belom, jednom od Mićinih najboljih drugova iz djetinjstva. Sem zajedničkog djetinjstva, Mića i Beli su dijelili i istu sudbinu, tj. obojica su kao siročad odrasli u hraniteljskim porodicama Aleksandrova.

Mada se iskreno nadam da će ova akcija okupiti dovoljno donatora iz inostranstva, pa Sašine i Marijine evre nećemo trebati, ovo dvoje uzornih Aleksandrovčana sam ipak stavio na spisak.

Sašina donacija od 50 evra je uredno ubilježena u naš glavni spisak na koji možete da odete i ako kliknete ovdje.

Da napomenem, mi pravimo spisak potencijalnih donatora sa namjerom da podržimo MZ Aleksandrovo da jedna od njihovih ulica dobije ime jednog od najhrabrijih boraca sarajevskog ratišta, pokojnog Miće Vlahovića, čija biografija, čak i bez onog ratnog poglavlja, predstavlja nešto nesvakidašnje. U miru je bio najbolji omladinac, u ratu najhrabriji borac.

Pozivamo bivše Sarajlije, ali i sve ljude dobre volje, da se prijave za ovu akciju! Vaš prilog od 10+ evra bi puno značio za nas, ali i za stanovnike Aleksandrova. Svoje prijave možete slati na tako što se upišete u ovaj forum ili pošaljete email na adresu slavicnetŽhotmail.com.

Mnogo je srpskih heroja dalo svoje živote za stvaranje Republike Srpske, međutim njeni političari su učinili vrlo malo za njih. Mi smo počeli od Miće Vlahovića, ali se iskreno nadamo da će i drugi krenuti našim putem.
Spomenik Mici Vlahovicu u Aleksandrovu
Idi na stranu - |listaj dalje|