fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilidza - 20285 - 25.01.2009 : Marko Srpsko Sarajevo - best (0)

Srpsko Sarajeva


Rječnik i sadržaj foruma su fantastični. Šteta što forum nije u klasičnoj verziji, pa većina ljudi odustane od pretrage jer je forum prilično komplikovan. Mislim da su Ilidža, Hadžici i Grbavica kao i ostali dijelovi Srpskog Sarajeva zaslužizili svoje sekcije na forumu kao Vogošća, Ilijaš, Pale...

Pretpostavljam da je stranica prilično posjećena. Čudno mi je da još uvijek niko nije pisao o velikom naseljavanju u protekle dvije godine sarajevskih Srba u Lukavicu, Dobrinju i ostala naselja koja su pripala Republici Srpskoj. Samo u ovom trenutku na području Lukavice se gradi više od 1500 stanova čiju su kupci mnogi Vogošćani, Ilidžanci i drugi koji su protjerani iz Sarajeva za vrijeme otadžbinskog rata. Pošto vidim da ne dozvoljavaš objavljivanje linkova koji promovišu druge sajtove nadam se da će se na ovoj stranici uskoro naći slike koje će pokazati veliku ekspanziju stambene izgradnje na Dobrinji I i IV, Lukavici i na Kuli i pokazati želju sarajevskih Srba da budemo na svojoj zemlji.

Puno sreće Željko!

Marko,
hvala na pohvalama, ali i kritikama. Mogu da se složim sa tobom da je forum "donekle komplikovan" jer još uvijek nisam riješio opciju za pretraživanje, koja se nalazi u gornjem desnom uglu. To je i meni jasno, pa ja npr. ako tražim neki članak sada koristim GOOGLE ili opciju za pretraživanje ove stranice koja se za sada može naći samo na glavnoj strani ove stranice na koju možete otići i ako kliknete ovdje.

Što se sarajevskog ratišta tiče, ja sam najbolji poznavalac Grbavice i o tome imam mnogo toga da pišem, pogotovo o Razmjeni na Grbavici. Jedini je problem je što nemam vremena za sve pa ne stignem da počnem. Uostalom, možeš i ti da budeš prvi, tj. da "probiješ led" a ja ću odmah otvoriti novu stranicu o Lukavici, Grbavici, pa ako hoćeš i o Banjaluci.

Što se preglednosti tiče, samo bi se djelimično složio sa tobom da ona baš i nije najbolja. Ovo je na početku trebao da bude sokolački forum (i mnogi se Sokočani bune što više nije baš tako), ali se desilo da smo počeli i da pišemo i o istoriji, politici i drugim stvarima. Moja najdraža oblast foruma su priče, kako porodične tako i istorijske (Građanski rat, Drugi svjetski rat, Prvi svjetski rat, Tursko doba, legende... ). U istorijskom odeljku foruma zadržavam samo komentare koji imaju neku istorijsku vrijednost, ostale komentare prebacujem u Region. Pozdravi i ostale svakidašnje stvari se nalaze u odeljku "Popularno".

Posjetilaca imam mnogo, mislim čak i previše. Mnogi od postova ne prođu "cenzuru" jer ne želim da se ovaj forum ponovo pretvori u forum za prepucavanje Srba i muslimana, kao što je to nekada bio. Izvinjavam se dobronamjernima, a pogotovu umjerenima!

Na stranici "Najnoviji" nalazi se zadnjih trideset objavljenih postova, što je jako praktično za one koji svakodnevno posjećuju ove stranice. One neobjavljene brišemo, a njih ima mnogo. Možda si primjetio koliko brojeva nedostaje između dva susjedna posta na istoj stranici!

Još jednom ti hvala na sugestijama. Iskreno se nadam da ćeš ovdje uskoro naći i nešto za tvoj ukus!
Idi na stranu - |listaj dalje|