fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pero - 2021 - 11.08.2005 : Pero Rogatica - best (0)


Zeljko:

ti si dovoljno uradio to što si kreirao ovaj sajt i prvi pokrenuo borbu protiv kolumbije na Romaniji.

Medjutim, volio bi da se osim mene na ovaj sajt jave ljudi koji znaju i mogu više od mene i daju konkretne predloge da uradimo tri stvari koje je su naši "vlastodršci" pljačkajući narodnu imovinu potpuno zapostavili:

  1. Protekli rat nije bio agresija Srba na "nezavisnu Bosnu", nego samoodbrana Srba na kućnom pragu od fanatizovanih i u vjerskom i u nacionalnom pogledu dezorijentisanih srpskih otpadnika koji sebe zovu "Armija muslimanske BiH", odnosno "ratnici džihada". Da je tako svjedoče knjige gruntovnice u Beču i da je u onom što oni zovu BiH preko 64% zemljišta gruntovno Srpsko i da su do 1941. godine Srbi vjere pravoslavne bili apsolutna većina, dok se nije desio genocid od strane ustaša i njihovog "cvijeća", da je poveljom UN takva teritorija trebala da pripadne onoj naciji nad kojom je genocid izvršen (to je rijetko kad Radovan rekao medijima). I da je kroz prošle vijekove situacija samo bila više u korist Srba. I kako Srbi da budu okupatori i agresori na svoju djedovinu?
  2. Osim toga, taj "njihov" Kralj Tvrko je Nemanjić porijeklom, i u srpskom manastiru je krunisan za kralja srpskog. Znači, nije bio nikakav bogumil, niti ne daj Bože mongol (turcin), nego Srbin pravoslavac, sin Nemanjićke, tako da islamski svijet nema pravo da svojata kralja Tvrtka.

  3. Zrtve proteklog rata nisu samo muslimani (u stvari ni oni ne znaju ko su i sta su, i u tome i jeste najveci problem) iz Srebrenice, nego stvar je potpuno obrnuta i istorija ne počinje 1995. godine, nego mnogo ranije i da se konačno progovori o :"Viktor Bubnju", "Kazanima", Zuči, Čemernu kod Ilijaša, Bradini, dolini Neretve, Rogatici, Goraždu i cijelom podrinju, Sijekovcu ("regularne snage RH" su izvršile agresiju na srpske civile i teritoriju koja je pripadala avnojevskoj SR BiH) i tek tada da se vidi ko je žrtva a ko je zločinac!

  4. Našoj omladini, bez koje nam nema budućnosti, omogućiti da živi sretno bez "trave" i "extazia", jer to su polazne stanice za put bez povratka.
Iako je "net" na ovim prostorima prilično skup u odnosu na okruženje, (a pogotovu odnos "plata"-potrošačka korpa), mislim da bi preko net-a mogli našu omladinu usmjeriti da bude u trendu s vremenom, a da ne zaboravi svoje porjeklo, i da količina "bijelog praha" ne bude mjerilo da li je neko "in", ili je "papak", kako to vješto plasiraju narko dileri.
Tako da ću i ja u narednom periodu (zavisno od raspoloživog vremena), vjerovatno obogatiti tvoje sekcije "Istorija", "Pjesma", "Kompjuteri" (mada su mi. php i. sql veoma dragi, smatram da su "informatickim pocetnicima" koji su većina posjetilaca tvog sajta sad za sad komplikovani i gotovo nepoznati i da bi u ovaj forum trebali unijeti nešto jednostavnije poput malih savjeta za održavanje hardvera i softvera, malo naprednije tehnike pretrazivanja, zaštita od "dialer-a", "bubica", "špijuna"i sl. ) kako bi dobili na posjećenosti stranice, a Internet doživjeli kao nešto lijepo i korisno.
Idi na stranu - |listaj dalje|